DORMEO Memosan Ultimo Roll Up 5+2 120x200 110046804
(85.2%)
DORMEO Memosan Ultimo Roll Up 5+2 120x200 110046804
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 179,99 €

Parametre a popis produktu

Vylepšite svoju posteľ alebo gauč o dokonalú kombináciu pohodlia a opory s 7 cm hrubým vrchným matracom Memosan Ultimo. Skladá sa z 5 cm vrstvy peny Ecocell® a 2 cm pamäťovej peny, vďaka čomu ponúka perfektnú prispôsobivosť a odľahčenie tlakových bodov. Je extra priedušný so špeciálnym termoregulačným ošetrením a ošetrením CleanEffect® proti baktériám a roztočom v poťahu.

SPRÁVNA OPORA? A POHODLIE? URČITE ÁNO!
Pokiaľ spávate na nepohodlnom povrchu s nedostatočnou oporou, pravdepodobne sa ráno budíte s bolesťami chrbta a krku a s pocitom, že ste si vôbec neodpočinuli. Zmeňte prostredie, v ktorom spíte (či už ide o starý gauč, preležaný matrac, príliš tvrdú posteľ či naopak príliš mäkkú) jednoduchým vylepšením a vyspite sa konečne do ružova.

Vrchný matrac Memosan Ultimo 5+2 kombinuje tú správnu mieru opory a pohodia. Je vyrobený z peny Ecocell®, ktorá sa stará o správnu polohu chrbtice. Priedušná pamäťová pena sa zase prispôsobí jedinečnému tvaru vášho tela a prinesie pocit beztiaže a pohodlia. Vrchný matrac ľahko zbalíte a odložíte, keď ho nebudete potrebovať.

Jadro je špeciálne perforované, aby sa zabezpečila perfektná opora pre jednotlivé časti tela - zvlášť pre hlavu, ramená, nohy a chodidlá. Vďaka tomu vrchný matrac presne reaguje na konkrétne časti tela a ponúka im vyváženú oporu:

-Zóna A - zóna hlavy a krku a zóna pre chodidlá poskytuje potrebné odľahčenie a pohodlie
-Zóna B - zóna bokov pre správnu oporu a lepšie rozloženie tlaku a váhy tela


ČO VŠETKO ZÍSKATE V TOMTO MATRACI?
-perfektnú kombináciú opory a pohodlia
-jadro hrubé 5 cm je vyrobené z vysoko kvalitnej peny Ecocell®
-2 cm pamäťovej peny navyše pre viac pohodlia
-špeciálne tvarovaný povrch pre podporu jednotlivých častí tela
-svieži povrch pre spánok
-skvelé termoregulačné vlastnosti – ošetrenie Moov&Cool
-ošetrenie CleanEffect® poskytuje ochranu proti baktériám, prachovým roztočom a mikróbom
-špeciálny AirX systém pre lepšiu priedušnosť
-snímateľný a prateľný poťah
-moderný a atraktívny dizajn
-všestranné použitie

IDEÁLNE PROSTREDIE PRE SPÁNOK
Povrch, na ktorom spávate by mal byť tou správnou kombináciou materiálov, ktoré sa prispôsobujú vašim potrebám. Jednou z veľmi dôležitých zložiek ideálneho povrchu pre spánok je prispôsobenie sa teplote tela.

Pohodlie počas spánku veľmi ovplyvňuje teplota prostredia. Pokiaľ sa počas spánku potíte alebo je vám naopak chladno, budete sa často v noci budiť a váš spánok bude prerušovaný. Ráno sa budete cítiť unavene. Preto je také dôležité, aby ste spali v suchom, sviežom a pohodlnom prostredí po celú noc. Navyše skvelé termoregulačné vlastnosti povrchu prispievajú k lepšej hygiene matracu.

Vrchný matrac Memosan Ultimo obsahuje termoregulačné ošetrenie, ktoré je prelomovou inováciou v oblasti spánku. Zlepší váš spánok, prispeje k zdraviu a celkovému pocitu pohody.

Termoregulačné ošetrenie Moov&Cool sa nachádza na vrchnej strane poťahu.

EXTRA PRIEDUŠNÝ MATRAC
Vrstva pamäťovej peny má špeciálne perforovanie, ktoré zlepšuje prúdenie vzduchu cez matrac a zabezpečuje tak suché a svieže prostredie pre spánok.

Poťah ma všité vylepšenie o AirX System - sieťovinu, ktorá rovnako prispieva k lepšej priedušnosti matracu.


BEZPEČNÉ A HYGIENICKÉ PROSTREDIE
Poťah vrchného matraca MEMOSAN ULTIMO 5+2 má špeciálne ošetrenie CleanEffect®. Toto ošetrenie sa stará o to, aby bol matrac antibakteriálny, odolný voči roztočom a mikróbom. Vďaka tomu ostane váš matrac dlhšie svieži a bez zápachu.

Poťah je snímateľný a prateľný.

PRAKTICKÉ VYUŽITIE
Vrchný matrac MEMOSAN ULTIMO 5+2 má všité špeciálne pásiky pre jednoduché zrolovanie, prenos a skladovanie. Ľahko ho zbalíte so sebou na cesty, na chatu alebo kamkoľvek budete potrebovať.


POUŽIJETE HO TAKMER KDEKOĽVEK


RÝCHLO ZMENÍ PROSTREDIE PRE SPÁNOK
Váš nový vrchný matrac doručíme vákuovo zabalený a zrolovaný. Všetky naše matrace sú bezpečne a ekologicky prepravované. Pokiaľ matrac nebudete potrebovať, ľahko ho zbalíte a prenesiete či uskladníte.

1.Nožnicami opatrne odstrihnite vonkajší obal matracu. Nepoužívajte nôž.
2.Vyrolujte matrac a vystrite ho. Opatrne odstrihnite plastový obal v rohoch a vytiahnite matrac von.
3.Počkajte 6 hodín, než sa matrac plne nafúkne.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Memosan Ultimo Roll Up 5+2 120x200 110046804 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 179,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Memosan Ultimo Roll Up 5+2 120x200 110046804

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy