DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 dúhová 110071879
(79.2%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Plyšové sovičky Dormeo sú skvelým darčekom 3v1. Potešia kohokoľvek bez ohľadu na vek. Sú skvelé na hranie, ako mäkký vankúš pod hlavu či hrejivá deka/uterák. Majú jemný prateľný flís a sú na zips. Veľkosť: 26 cm.

SOVIČKA NA KAŽDÚ NÁLADU
Múdra sova rozumie svojim emóciám a berie ohľad aj na emócie ostatných ľudí, pretože tie sú základom zdravých vzťahov a šťastného a úspešného života. Teraz môžete vašim blízkym povedať, čo cítite a ako sa máte prostredníctvom náladových sovičiek Hoo-hoo - plyšovej hračky, deky alebo uteráku a vankúša v jednom. Darujete im zároveň kúsok pohodlia a príjemné objatie.

PRAKTICKÝ DARČEK TRI V JEDNOM
Náladové sovy sú skvelým námetom na darček 3v1 a ideálnym spoločníkom na cestovanie:
-Jemná, maznavá hračka, príjemná na dotyk.
-Vankúš, aby ste si mohli kdekoľvek odpočinúť a urobiť si pohodlie.
-Mäkká flísová deka, ktorá zahreje a zútulní priestor. Skvelá na zdriemnutie, či už ste doma alebo na cestách. Nájdete ju vo vnútri sov: vystrašená, šťastná, nezbedná a smutná. Alebo uterák, ktorý využijete na piknik či na pláž. Je súčasťou sov: znudená a vytešená.
Deka má rozmer 130x180 cm, uterák má 75x130 cm a výška sovy je 33 cm. Deka, uterák a celá sova sú prateľné v pračke, takže budú vždy čisté a voňavé.

YUPPI-HOO - VYTEŠENÁ SOVA
Pre Yuppi-Hoo je svet miestom zázrakov a nekonečných možností. K vytešenej sove dostanete uterák, ktorý rýchlo schne a skvele absorbuje vodu. Spolu s vytešenou sovou objavíte čaro v každom kúte a zažijete nové dobrodružstvá.

Dúha je symbolom nádeje, šťastia a úspechu a tvorí zároveň paletu všetkých emócií. Keďže každá farba vytvára iný dojem, v dúhe objavíte svet plný nevyčerpateľných možností.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 dúhová 110071879 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 19,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NALADOVA SOVA 3v1 dúhová 110071879

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy