Gorenje BO76SYW 143797
(85%)
Gorenje BO76SYW 143797
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 399,00 €

Parametre a popis produktu

Vstavaná rúra Gorenje BO76SYW, ponúka dokonalý dizajn v bielom prevedení. HomeMade tvar rúry a umiestnenie vykurovacích prvkov vychádzajú zo skúseností a poznatkov získaných z používania kamenných pecí. Tieto poznatky vedú k vnútornému dizajnu s rovnomernou distribúciou a cirkuláciou horúceho vzduchu. Výsledkom je optimálne upečené jedlo: vo vnútri šťavnaté a zvonku chrumkavé. Objem rúry je 71 l, takže poskytuje extra veľkú pečiacu plochu.

Spôsoby ohrievania:
Horné a dolné vyhrievacie teleso
Infra gril
Kruhové vyhrievacie teleso s ventilátorom
Infra gril a ventilátor
Spodné vyhrievacie teleso a ventilátor
Dolné vyhrievacie teleso s kruhovým vyhrievacím telesom a ventilátorom
Malý infra gril
Rozmrazovanie
Rýchly predhrev - 200 ˚C za 6 minút
AquaClean

SilverMatte – kvalitný materiál

Pre varenie či pečenie je veľmi dôležitá aj kvalita materiálu. SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne zaťaženie či teplo. Bez mikropórov sú povrchy rúr a plechov vysoko odolné voči teplotám, mikrovlnám a pare. Trojnásobný náter interiéru podporuje tepelnú odolnosť a výbornú izoláciu. Vďaka tomu ostane interiér vstavanej multifunkčnej rúry vždy čistý a sterilný.

Pečenie na viacerých úrovniach

Pripraviť viacero jedál naraz už nebude problémom. Kombinácia MultiFlow 360˚a HomeMade tvaru rúry u niektorých rúr Gorenje vám pomôže dosiahnuť dokonalý výsledok: pečenie na viacerých plechoch súčasne. Chute a vône jednotlivých pokrmov sa pritom nezmiešajú. Inteligentná distribúcia vzduchu zabezpečuje, že jedlo je rovnomerne upečené na každej jednej úrovni. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Gorenje BO76SYW 143797 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 399,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Gorenje BO76SYW 143797

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy