HISENSE RS677N4BFE 20002751
(80.4%)
HISENSE RS677N4BFE 20002751
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 759,00 €

Parametre a popis produktu

Chladnička a mrzák vedľa seba

Chladnička v americkom štýle

Priestranný priestor chladničky umožňuje usporiadať obsah chladničky tak, aby ste mali všetko na očiach. Pohodlne sa do nej zmestí veľký nákup pre celú rodinu a potraviny budú voľne dýchať. Mraznička vďaka svojmu nadštandardnému objemu pojme nielen mrazené výrobky a potraviny z obchodu, ale umožní vám aj dlhodobé skladovanie doma pripravených jedál, polievok, detskej výživy alebo smoothies.

Total No Frost

Zabráni námraze

Technológia Total No Frost predstavuje jedinečný chladiaci systém nainštalovaný priamo v mraziacom oddiele. Zabraňuje tvorbe ľadu a námrazy, vďaka čomu sa vyhnete zdĺhavému procesu odmrazovania. Výhodou je nízka spotreba energie pri zachovaní výkonu a správneho chodu chladničky. Cirkulácia ionizovaného vzduchu zabraňuje strate vlhkosti a udržuje v potravinách všetky vitamíny a minerály prospešné pre telo.

Multi Air Flow

Rovnomerná distribúcia vzduchu

Inteligentný systém Multi Air Flow rovnomerne distribuuje vzduch do všetkých častí chladničky. Vy máte istotu, že každá potravina bude uchovaná v ideálnych podmienkach a nedôjde k jej znehodnoteniu.

Super Cool

Zníži teplotu o 2 stupne po dobu 6 hodín

Výkyvy teplôt potravinám neprospievajú. K otepleniu dochádza predovšetkým po návrate z nákupu, kedy do chladničky vkladáte jedlo s vyššou teplotou a dvere zostávajú dlhšie otvorené. S tým si ale vie poradiť funkcia Super Cool, ktorá okamžite zníži teplotu o 2 stupne a po 6 hodinách sa automaticky vráti k pôvodnému nastaveniu.

Invertorový kompresor

Tichý a úsporný chod

Táto chladnička je vybavená moderným invertorovým kompresorom, ktorý oproti tomu konvenčnému spotrebuje menej energie pri rovnakom výkone, je znateľne tichší a vie sa prispôsobiť zmenám teploty, ku ktorým dochádza napríklad pri otvorení chladničky. Vďaka tomu sú zaistené tie najlepšie podmienky na skladovanie potravín za všetkých okolností.

Door Alarm

Zvuková signalizácia vás upozorní na otvorené dvere

Otvorené dvere chladničky vedia narobiť peknú neplechu. Pokiaľ sa vám to náhodou stane, inteligentný senzor to včas rozpozná a upozorní vás alarmom. Zabráni sa tak zbytočným stratám energie.

Counter Depth

Vojde sa do každej kuchyne

Táto kombinovaná chladnička má menšiu hĺbku, než je obvyklé, a poskytuje tak priestor vo vašej kuchyni navyše.

Kovová rukoväť Streamline

Detaily na úrovni

Rukoväť Streamline je luxusný doplnok, ktorý dodáva veľmi elegantný vzhľad a praktickosť používania. Je tiež ľahšie prístupný a pohodlne sa čistí.

Dotykový panel LED

Intuitívne nastavenie všetkých funkcií

Prehľadný panel LED na prednej strane chladničky umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie teploty chladničky a mrazničky a ďalších funkcií.

Stojan na fľaše

Inteligentné uskladnenie fliaš

Zabudnite na fľaše vína kotúľajúce sa po poličke v chladničky. Dôstojné miesto im poskytne praktický stojan na fľaše v pevnom nerezovom prevedení a umožní tak ich bezpečné a estetické skladovanie. Využiť ho môžete aj na akékoľvek iné nápoje, vrátane džúsov a minerálnych vôd.

Fresh Crisper

Ovocie a zelenina zostanú dlhšie čerstvé

O čerstvosť potravín ide predovšetkým. Fresh Crisper zóna je navrhnutá tak, aby bola kvalita potravín zachovaná čo najdlhšiu možnú dobu. Túto zónu využijete hlavne na ovocie a zeleninu, ktoré si tak zachovajú svoju sviežosť, arómu a chuť.

Extra dodatočný priestor

Priestor pre vašich najväčších obľúbencov

Ak chcete viac úložného priestoru, zásuvka Extra Space poskytuje viac než dostatok miesta na uloženie objemnejších predmetov a priehľadný dizajn ponúka lepší prehľad o obsahu.

Ľahko prístupné zásuvky

Pre lepšiu organizáciu

V ľahko prístupných zásuvkách nemusíte jedlo loviť, jednoducho si ho vezmete.

Vlastnosti

ŠtýlModerný
ŠtýlLuxusný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RS677N4BFE 20002751 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 759,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RS677N4BFE 20002751

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy