HISENSE RS677N4WIF 20002956
(79.4%)
HISENSE RS677N4WIF 20002956
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 719,00 €

Parametre a popis produktu

Chladnička a mrzák vedľa seba

Chladnička v americkom štýle

Priestranný priestor chladničky umožňuje usporiadať obsah chladničky tak, aby ste mali všetko na očiach. Pohodlne sa do nej zmestí veľký nákup pre celú rodinu a potraviny budú voľne dýchať. Mraznička vďaka svojmu nadštandardnému objemu pojme nielen mrazené výrobky a potraviny z obchodu, ale umožní vám aj dlhodobé skladovanie doma pripravených jedál, polievok, detskej výživy alebo smoothies.

Total No Frost

Zabráni námraze

Technológia Total No Frost predstavuje jedinečný chladiaci systém nainštalovaný priamo v mraziacom oddiele. Zabraňuje tvorbe ľadu a námrazy, vďaka čomu sa vyhnete zdĺhavému procesu odmrazovania. Výhodou je nízka spotreba energie pri zachovaní výkonu a správneho chodu chladničky. Cirkulácia ionizovaného vzduchu zabraňuje strate vlhkosti a udržuje v potravinách všetky vitamíny a minerály prospešné pre telo.

Multi Air Flow

Rovnomerná distribúcia vzduchu

Inteligentný systém Multi Air Flow rovnomerne distribuuje vzduch do všetkých častí chladničky. Vy máte istotu, že každá potravina bude uchovaná v ideálnych podmienkach a nedôjde k jej znehodnoteniu.

Super Cool

Zníži teplotu o 2 stupne po dobu 6 hodín

Výkyvy teplôt potravinám neprospievajú. K otepleniu dochádza predovšetkým po návrate z nákupu, kedy do chladničky vkladáte jedlo s vyššou teplotou a dvere zostávajú dlhšie otvorené. S tým si ale vie poradiť funkcia Super Cool, ktorá okamžite zníži teplotu o 2 stupne a po 6 hodinách sa automaticky vráti k pôvodnému nastaveniu.

Door Alarm

Zvuková signalizácia vás upozorní na otvorené dvere

Otvorené dvere chladničky vedia narobiť peknú neplechu. Pokiaľ sa vám to náhodou stane, inteligentný senzor to včas rozpozná a upozorní vás alarmom. Zabráni sa tak zbytočným stratám energie.

Counter Depth

Vojde sa do každej kuchyne

Táto kombinovaná chladnička má menšiu hĺbku, než je obvyklé, a poskytuje tak priestor vo vašej kuchyni navyše.

Kovová rukoväť Streamline

Detaily na úrovni

Rukoväť Streamline je luxusný doplnok, ktorý dodáva veľmi elegantný vzhľad a praktickosť používania. Je tiež ľahšie prístupný a pohodlne sa čistí.

Dotykový panel LED

Intuitívne nastavenie všetkých funkcií

Prehľadný panel LED na prednej strane chladničky umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie teploty chladničky a mrazničky a ďalších funkcií.

Stojan na fľaše

Inteligentné uskladnenie fliaš

Zabudnite na fľaše vína kotúľajúce sa po poličke v chladničky. Dôstojné miesto im poskytne praktický stojan na fľaše v pevnom nerezovom prevedení a umožní tak ich bezpečné a estetické skladovanie. Využiť ho môžete aj na akékoľvek iné nápoje, vrátane džúsov a minerálnych vôd.

Fresh Crisper

Ovocie a zelenina zostanú dlhšie čerstvé

O čerstvosť potravín ide predovšetkým. Fresh Crisper zóna je navrhnutá tak, aby bola kvalita potravín zachovaná čo najdlhšiu možnú dobu. Túto zónu využijete hlavne na ovocie a zeleninu, ktoré si tak zachovajú svoju sviežosť, arómu a chuť.

Extra dodatočný priestor

Priestor pre vašich najväčších obľúbencov

Ak chcete viac úložného priestoru, zásuvka Extra Space poskytuje viac než dostatok miesta na uloženie objemnejších predmetov a priehľadný dizajn ponúka lepší prehľad o obsahu.

Ľahko prístupné zásuvky

Pre lepšiu organizáciu

V ľahko prístupných zásuvkách nemusíte jedlo loviť, jednoducho si ho vezmete.

Vlastnosti

ŠtýlLuxusný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RS677N4WIF 20002956 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 719,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RS677N4WIF 20002956

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy