NATTOU Deka na hranie 5 hračiek a 15 aktivít LA 0m+ 748223
(82.4%)
NATTOU Deka na hranie 5 hračiek a 15 aktivít LA 0m+ 748223
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 59,47 €

Parametre a popis produktu

Veľmi mäkká a komfortná deka v decentných neutrálnych farbách v tvare listu. Hrazdička s mnohými aktivitami pomáha rozvíjať motoriku a všetky zmysly dieťatka. 15 aktivít stimuluje dieťatko k zvedavosti a potrebe objavovania. - deka obsahuje hrazdičku s 5 hračkami, silikónový krúžok a látkovú aplikáciu priamo na deke - hračky vydávajú rôzne zvuky ako šušťanie, hrkanie, pískanie -rozvíja jemnú a hrubú motoriku, vďaka rôznym tvarom a materiálom - maximálny komfort vďaka hrubému polstrovaniu a mäkkým plyšovým hračkám -rýchla montáž a jednoduchá údržba -jemný príjemný materiál na dotyk Rozmer: 80x90x60 cm Zloženie: 100% polyester Možnosť prania deky v práčke na 30 ° C Prvé mesiace života Vášho bábätka sú o spoznávaní tohto sveta. V každom momente - dobrom či zlom, sú Nattou plyšové hračky príjemný spoločník. Dovoľte nám dať Vám pár tipov, ako čo najlepšie budovať priateľstvo medzi Vašim bábätkom a jeho alebo jej Nattou plyšovou hračkou: - Bábätko sa zvykne naviazať na jednu konkrétnu hračku. Tomuto nemusíme rozumieť, ale mali by sme to akceptovať. - Po vypratí, majte hračku pár nocí pri sebe aby nasala vašu prirodzenú vôňu, ktorá bábätko následne upokojí a dá mu alebo jej pocit bezpečia. - Kúpte si radšej dve rovnaké obľúbené Nattou hračky pre prípad, že sa Vám jedna stratí. Týmto predídete uplakaným očkám. Hračky sem-tam striedajte aby Vaše malé necítilo žiaden rozdiel. - Vaše bábätko bude chcieť so svojou obľúbenou Nattou hračkou zaspávať v postieľke. Akonáhle zaspí, odporúčame hračku z postieľky vybrať, ale zároveň nechať ju nablízku. Takto bábätko pokojne zaspí a zobudí sa v lepšej nálade. Nattou hračky budú sprevádzať Vaše bábätko v prvých mesiacoch života. Dajú vášmu dieťaťu potrebnú dôveru, pocit bezpečia a komfortu v kľúčových okamihoch v raných fázach rastu a vývoja. u a vývoja.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o NATTOU Deka na hranie 5 hračiek a 15 aktivít LA 0m+ 748223 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 59,47€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka NATTOU Deka na hranie 5 hračiek a 15 aktivít LA 0m+ 748223

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy