Strend Pro Konzul, BBQ 2210516
(78.8%)
Strend Pro Konzul, BBQ 2210516
Bežná cena: 149,99 €

Parametre a popis produktu

Gril slúži na prípravu jedál vhodných na grilovanie. Hlavný grilovací rošt je pochrómovaný a má rozmery 28 x 42 x 0,5 cm. Súčasťou je tiež ohrievací rošt s rozmermi 53 x 24 cm. Grilovací rošt je možné počas grilovania zakryť vrchným krytom, na ktorom sa nachádza teplomer. Vo vrchnom kryte je tiež zabudovaný malý komín, ktorým sa reguluje potrebná teplota v uzavretom grile. V spodnej časti je otvor, ktorým sa do grilu umiestni drevené uhlie a následne sa cez neho vyberá popol zostávajúci po grilovaní. Na pravej strane je tiež užitočný malý odkladací priestor. Veľkosť celkového grilovacieho boxu je 62 x 46 cm a úžitková plocha je 56 x 42 cm. Výhodou je 78 cm výška grilu, čo zabezpečí príjemné grilovanie bez nutnosti stáleho sa zohýňania. Podstava grilu pozostáva zo štyroch nôh, pričom dve z nich sú ukončené plastovými kolieskami pre ľahší presun. Gril je potrebné umiestniť na rovný povrch.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Strend Pro Konzul, BBQ 2210516 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 149,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Strend Pro Konzul, BBQ 2210516

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy