AEG BSK792380M 944188675
(81%)
AEG BSK792380M 944188675
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 769,00 €

Parametre a popis produktu

Pripravujte aj doma jedlá profesionálnej kvality v rúre SteamPro s funkciou Steamify®. Tri funkcie prípravy zahŕňajú tradičný ohrev, prípravu v pare alebo kombináciu oboch. Umožňuje dokonca prípravu štýlom sous-vide. Šťavnaté výsledky, na ktoré sa môžete spoľahnúť, s automatickou funkciou Seamify®.

Steamify®, automatické nastavenie pary

S funkciou Steamify® je príprava jedál jednoduchšia. Stačí zadať teplotu pečenia ako obyčajne a rúra automaticky upraví nastavenia, aby para doviedla vaše pokrmy k dokonalosti.

SousVide – technológia profesionálov

S technológiou SousVide sa môžete aj v domácich podmienkach pustiť do vákuového varenia. Profesionálni kuchári o tejto metóde tvrdia, že s ňou možno dosiahnuť najlepšie, najchutnejšie a najšťavnatejšie jedlá, aké sa podávajú vo vychýrených reštauráciách.

Ružový. Stredne prepečený. Prepečený. Podľa vašej chuti

Teplotná sonda, ktorá priebežne meria teplotu v strede vášho pokrmu, vás upozorní, keď bude jedlo hotové. Aké mäso preferujete? Či už sa tešíte na ružový, stredne prepečený alebo prepečený steak, teplotná sonda si vždy postráži správny stupeň prepečenia.

Intuitívne pečenie v rúre. S dotykovým displejom EXCite

Dotykový displej EXCite umožňuje prístup k rôznym funkciám pre každý pokrm. Taktiež uľahčuje nastavenie teploty rúry a času pečenia. Ponúka okamžitú odozvu a upozorňuje na najdôležitejšie údaje.

Rýchly čas zahrievania, aby ste mohli rýchlo variť

Vynikajúce a rýchle výsledky varenia - táto rúra sa rýchlo zahrieva, čo vám dáva viac času na vychutnanie jedla s rodinou a priateľmi.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG BSK792380M 944188675 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 769,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG BSK792380M 944188675

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy