AEG FFB73747PM 911417375
(79.4%)
AEG FFB73747PM 911417375
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 849,00 €

Parametre a popis produktu

Špičkové výsledky a šetrná starostlivosť o sklo

Vaše poháre si zaslúžia skutočne jemné zaobchádzanie so systémom SoftGrip a SoftSpikes®. Najkrehkejšie kúsky riadu budú počas umývacieho cyklu dokonale prichytené, aby nedošlo k ich poškodeniu. Zabudnite na umývanie v rukách.

POHODLNÉ UMÝVANIE S PRISPÔSOBITEĽNOU ZÁSUVKOU MAXIFLEX

Zásuvka MaxiFlex je navrhnutá pre príbor a kuchynské náčinie rôznych tvarov a veľkostí. Vďaka flexibilným priečkam si ju ľahko prispôsobíte podľa potreby. Zásuvka je navyše hlbšia, takže v nej ľahko umyjete aj väčšie množstvo riadu naraz.

SatelliteClean® umyje riad dôkladne

Naše inteligentné satelitné rameno a systém piatich sprchovacích rovín sú zárukou vynikajúcej účinnosti umývania. Na rozdiel od tradičných sprchovacích ramien sa naše satelitné rameno pohybuje rôznymi spôsobmi, a preto má v porovnaní s bežnými umývačkami až trikrát lepší dosah.

Eliminujte baktérie pomocou funkcie ExtraHygiene

Funkcia ExtraHygiene vám poskytne maximálnu čistotu a bezpečia. Silná oplachovacie fáza, ktorá zahreje vodu na teplotu 69 ° C, zaručuje takmer úplnú likvidáciu baktérií v umývačke. Ideálne nielen pre domácnosti s malými deťmi alebo alergikov.

Väčší prehľad, jednoduchšie vkladanie riadu

Praktické vnútorné osvetlenie sa zapne vždy, keď sa umývačka otvorí. Pri lepšej viditeľnosti ľahko nájdete pre každý kus riadu to najvhodnejšie miesto, aby ste maximálne využili disponibilný priestor.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG FFB73747PM 911417375 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 849,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG FFB73747PM 911417375

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy