AEG FSE74617P 911434805
(80.4%)
AEG FSE74617P 911434805

Parametre a popis produktu

ŠPIČKOVÉ VÝSLEDKY A ŠETRNÁ STAROSTLIVOSŤ O SKLO
Vaše poháre si zaslúžia skutočne jemné zaobchádzanie so systémom SoftGrip a SoftSpikes®. Najkrehkejšie kúsky riadu budú počas umývacieho cyklu dokonale prichytené, aby nedošlo k ich poškodeniu. Zabudnite na umývanie v rukách.

KONTROLA STAVU LETMÝM POHĽADOM S UKAZOVATEĽOM BEAM ON FLOOR
Zabudovaná umývačka riadu vás šikovne informuje o stave umývacieho cyklu. Počas umývania premieta na podlahu červený svetelný lúč. Keď je riad umytý, farba sa zmení na zelenú.

SATELLITECLEAN® UMYJE RIAD DÔKLADNE
Naše inteligentné satelitné rameno a systém piatich sprchovacích rovín sú zárukou vynikajúcej účinnosti umývania. Na rozdiel od tradičných sprchovacích ramien sa naše satelitné rameno pohybuje rôznymi spôsobmi, a preto má v porovnaní s bežnými umývačkami až trikrát lepší dosah.

JEDNODUCHÉ NASTAVENIE PROGRAMU S OVLÁDANÍM QUICKSELECT
Ovládanie QuickSelect predstavuje jednoduchý spôsob, ako upraviť a spustiť umývací program. Posunutím prsta zvolíte dĺžku programu a v prípade potreby dotykom pridáte rôzne voliteľné funkcie. Zvyšok prenechajte umývačke. Žiarivo čistý riad vtedy, keď ho potrebujete.

AUTOMATICKÉ OTVORENIE DVIEROK AIRDRY
Technológia AirDry s cirkuláciou vzduchu zvyšuje účinnosť sušenia a zároveň minimalizuje spotrebu energie. Pred koncom sušenia sa dvierka umývačky automaticky pootvoria na 10 cm, aby mohol dovnútra prúdiť čerstvý vzduch, ktorý riad prirodzene dosuší. Už žiadne zaschnuté kvapky.

INTELIGENTNÁ DOMÁCNOSŤ
Viete, že spotrebiče AEG s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG FSE74617P 911434805 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 770,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG FSE74617P 911434805

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy