AEG KMK965090T 944066813
(80.6%)
AEG KMK965090T 944066813
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 290,00 €

Parametre a popis produktu

Skvelé pokrmy za polovicu času 
Šťavnaté pečené kura, zapečené krémové zemiaky či voňavé dusené hovädzie. Všetko stihnete o polovicu rýchlejšie než v tradičnej rúre. Kompaktná rúra CombiQuick spája prednosti klasického a mikrovlnného ohrevu. Rýchlejšie cesta ku skvelým pokrmom.  

Kombinácia mikrovĺn a grilu. Rýchla príprava so skvelým výsledkom 
Kombinujte silu grilu, účinnosť mikrovlnného ohrevu a výhody rýchleho varenia. V tejto všestrannej rúre zvládnete všetko možné: zapečené hrianky s mozzarelou či sladkú krustu na crème brûlée. 

Funkčná. Zabudovaná. Prispôsobená. Inteligentná kuchyňa 
Na diaľku ovládajte svoju rúru, preskúmajte našich rôznych partnerov a dokonca získajte prispôsobenú pomoc pri varení, a to všetko cez aplikáciu My AEG Kitchen. Je to praktický a jednoduchý spôsob obohatenia používania vašej inteligentnej kuchyne. 

Skvelé výsledky za kratší čas 
Rýchle zohrievanie či predhrievanie rúry je až o 40 % rýchlejšie než pri tradičných modeloch. Ušetrený čas môžete venovať svojej rodine a priateľom. 

Intuitívna obsluha s otočným ovládačom na pohodlné varenie 
Vďaka citlivému otočnému ovládaču máte celý proces pečenia vrátane nastavenia času, teploty a funkcie rúry plne pod kontrolou. Stačí dotyk a aktuálne nastavenie sa okamžite zobrazí na jasnom farebnom TFT displeji. Wi-Fi pripojenie navyše zabezpečí bezdrôtovú aktualizáciu softvéru. 

Rovnomerné prepečenie každého kúska 
Vďaka veľkému ventilátoru XL sa horúci vzduch v rúre rovnomerne rozptýli a rúra sa zohreje rýchlejšie. Teplotu pečenia je možné znížiť až o 20 %. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale aj peniaze za energiu. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG KMK965090T 944066813 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 290,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG KMK965090T 944066813

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy