AEG L9WBAN61BC 914600366
(81.4%)
AEG L9WBAN61BC 914600366

Parametre a popis produktu

Starostlivosť o celý váš šatník
Inovatívna práčka so sušičkou ÖKOKombi s technológiou SensiDry® prispôsobí programy na mieru jednotlivým tkaninám a perfektne sa postará aj o hodváb, vlnu a outdoorové oblečenie. Vďaka technológii tepelného čerpadla a vyspelej regulácii pohybu bubna sa všetko rovnomerne vyperie a vysuší.

Nízke teploty pre ešte väčšiu účinnosť a lepšiu hospodárnosť
Naša práčka so sušičkou, ako prvá na svete vybavená tepelným čerpadlom, obsahuje priekopnícku technológiu SensiDry®. Spotrebiče ÖKOKombi vám prinášajú najúčinnejší a najúspornejší programy. V porovnaní s inými spotrebičmi je to napríklad až o 40% nižšia spotreba energie a vody pri každom cykle.

Duálna technológia na jemnú starostlivosť
Naša technológia DualSense® prispôsobí teplotu a pohyb bubna rôznym druhom tkanín a vytvorí na mieru šitý program pre danú bielizeň. Nižšia teplota a regulovaný pohyb bubna umožňujú jemné pranie a sušenie všetkých kusov oblečenia od jemnej bielizne až po outdoorové funkčné odevy, a v jednom cykle.

Najmodernejšia starostlivosť o bielizeň s aplikáciou My AEG Care
Objavte individuálnu starostlivosť o bielizeň s aplikáciou My AEG Care a práčkami a sušičkami s funkciou konektivity. Aplikácia My AEG Care vám umožní nastavovať na mieru šité programy na diaľku, odporučí vám vhodný cyklus pre vaše odevy a upozorní vás, keď bude bielizeň pripravená.

Absolútny komfort s cyklami na mieru
Technológia ProSense® automaticky upravuje čas prania a sušenia podľa veľkosti náplne. Prináša tým praktické a úsporné cykly, pri ktorých šetríte čas, energiu a vodu bez ohľadu na to, či je náplň veľká alebo malá.

Vyprané a vysušené už za 3 hodiny
NonStop program 3h/3kg vyperie a vysuší 3 kg bielizne už za tri hodiny. To znamená, že stačí spustiť kompletný cyklus, ktorý začína aj končí suchou bielizňou, a oblečenie budete mať onedlho pripravené na nosenie. Najkomfortnejší spôsob ošetrovania bielizne – a bez kompromisov.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG L9WBAN61BC 914600366 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 349,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG L9WBAN61BC 914600366

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy