AEG LFR73844OC 914500706
(81.6%)
AEG LFR73844OC 914500706
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 779,00 €

Parametre a popis produktu

Naparenie namiesto prania je jedným z najlepších spôsobov, ako osviežiť oblečenie, ktoré ešte nepotrebuje úplne vyprať. Práčka 7000 ProSteam® môže na osvieženie odevov použiť parný cyklus, ktorý spotrebuje len 2 l vody na cyklus a je šetrnejší k oblečeniu. (* Interný test s náplňou 1 kg bielizne, parný program vs. program na jemnú bielizeň.)

OSVIEŽENIE ODEVOV* A MENEJ KRČENIA VĎAKA PARE

SteamRefresh neutralizuje pachy* a redukuje pokrčenie odevov už za 25 minút. A pokiaľ chcete ešte viac sviežosti, pridajte našu vôňu na bielizeň FreshScent. Bielizeň tak bude svieža ako po vypraní.
*Externý test preukázal neutralizáciu cigaretového zápachu v rámci cyklu Steam Refresh.

KAPSULE SA V ZÁSUVKE UNIVERSALDOSE AKTIVUJÚ O 60 % RÝCHLEJŠIE A BEZ ZVYŠKOV. UNIVERSALDOSE SA POSTARÁ O EXTRA EFEKTÍVNE PRANIE PRI RÝCHLYCH PROGRAMOCH A NÍZKYCH TEPLOTÁCH. *

UniversalDose je patentovaná jedinečná zásuvka navrhnutá na použitie pracích kapsúl PODS®. Kapsule sa v UniversalDose rozpustia vďaka inovatívnemu systému vodných trysiek o 60 % rýchlejšie než pri vložení do bubna. V priebehu hodinového programu tak UniversalDose prináša extra výkon a odstráni škvrny aj pri nízkych teplotách.
*Interný test, program Bavlna 30 °C, 60 min, porovnanie PODS® v zásuvke UniversalDose vs. PODS® priamo v bubne.

MIXLOAD 69 MIN PRISPÔSOBÍ PRIGRAMY VEĽKOSTI NÁPLNE A UŠETRÍ VÁM ČAS

Program MixLoad 69 min upravuje spotrebu energie na základe hmotnosti náplne pri každodennom praní zmiešanej bielizne. Oblečenie vyperie pri 30 °C a už za 69 minút. Optimálny výkon a vynikajúce výsledky prania.

NOVÁ GENERÁCIA PRANIA S MY AEG CARE

Pomocou aplikácie My AEG Care môžete prispôsobiť nastavenia a získať inteligentné tipy a návrhy. Prispôsobte si pracie cykly a pošlite do spotrebiča pokyny, aby sa prispôsobil vašim potrebám a zvykom. Inteligentná a jednoduchá starostlivosť prostredníctvom smartfónu.

PRECISEWASH ŠETRÍ AŽ 40 % ČASU, VODY A ENERGIE* VĎAKA OPTIMALIZÁCII KAŽDEJ NÁPLNE BIELIZNE

PreciseWash automaticky prispôsobí spotrebu energie a nastavenia podľa veľkosti náplne. Získate tak programy na mieru pri praní menšieho množstva bielizne s nižšou spotrebou energie, vody a času o 40 %.*
*Interný test úspory času, vody a energie v prípade použitia cyklu na bavlnu optimalizovaného technológiou PreciseWash pri 30 °C s náplňou 1 kg v porovnaní s maximálnou náplňou.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG LFR73844OC 914500706 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 779,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG LFR73844OC 914500706

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy