AL-KO Comfort 46.0 SP-A 119936
(78.6%)
AL-KO Comfort 46.0 SP-A 119936
Bežná cena: 389,00 €

Parametre a popis produktu

Úsporný 1-rýchlostný pohon kolies
Aerodynamické telo z oceľového plechu s technológiou MaxAirflow pre najlepšie vlastnosti kosenia a zberu trávy
Komfortné centrálne nastavenie výšky kosenia
Ergonomicky tvarovaná a pohodlná rukoväť
XXL kolesá s guličkovými ložiskami pre ľahký pohyb
Zberný kôš s ukazovateľom naplnenia
Transportné držadlo pre ľahkú manipuláciu


Vysoký stupeň inovácie a moderný dizajn v sebe kombinujú naše kosačky rady Comfort. Perfektná voľba pre váš trávnik.

Benzínová kosačka AL-KO Comfort 46.0 SP-A

Elegantný dizajn a pohodlné ovládanie, tak sa prezentuje benzínová kosačka Comfort 46.0 SP-A od AL-KO. Táto kosačka bola vyvinutá v Nemecku a vyrobená v rakúskom Obdach, čo zaručuje pre svojho užívateľa tú najvyššiu kvalitu. Životnosť tejto kosačky zvyšujú vybrané súčiastky a odolné materiály. Radosť zo kosenia, to sú kosačky AL-KO!

Technické údaje benzínové kosačky Comfort 46.0 SP-A

Benzínová kosačka Comfort 46.0 SP-A s pracovnou šírkou 46 cm zaisťuje rýchlu prácu aj v stredne veľkých záhradách (až do veľkosti 1100 m2). Výšku kosenia možno nastaviť pri jednotlivých kôl v 7 krokoch od 25 mm do 75 mm pre dokonalé prispôsobenie vašim požiadavkám. Silný motor AL-KO PRO s výkonom 1,9 kW ponúka vynikajúcu účinnosť a nižšiu spotrebu paliva. Vďaka 1-rýchlostnému pohonu kolies o veľkosti XXL, je kosenie ľahké a bez námahy. Funkcia 3INONE umožňuje kosenie trávy, zber a mulčovanie. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zvyšujú pohodlie pri práci. Vďaka mimoriadne vysokému šasi z oceľového plechu s technológiou MaxAirflow, je pokosená tráva dopravovaná do zadnej časti zberného koša s kapacitou 60 l, čím je docielené dokonalé naplnenie koša až po okraj a nie je nutné tak často zberný kôš vyprázdňovať.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Comfort 46.0 SP-A 119936 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 389,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Comfort 46.0 SP-A 119936

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy