AL-KO Easy 4.20 P-S 113794
(79.8%)
AL-KO Easy 4.20 P-S 113794

Parametre a popis produktu

Centrálne nastavenie výšky kosenia jednou rukou
Optimálne vlastnosti kosenia a chytania vďaka aerodynamickému krytu
Ergonomicky tvarovaná riadidlá pre prácu bez únavy
Kolesá XL pre ľahký priebeh
Ľahký a svižný
Krabica na zachytávanie tkanív pre ukladanie šetriace miesto


Ľahký a ovládateľný: Takto sa kosačky na trávu Easy prezentujú za atraktívnu cenu. Kosenie trávnika sa stáva radosťou!

Benzínová kosačka Easy 4.20 P-S

Kosačka na trávu Easy 4.20 P-S zaujme svojím vynikajúcim pomerom cena-výkon. Vďaka spoľahlivej technológii vám benzínová kosačka Easy 4.20 P-S uľahčí prácu v domácej záhrade. Aerodynamický kryt z oceľového plechu zaručuje optimálne výsledky kosenia a kosenia a tiež zaručuje dlhú životnosť benzínovej kosačky na trávu.

Technické údaje benzínovej kosačky Easy 4.20 P-S

Benzínová kosačka so šírkou záberu 42 cm zaisťuje ľahké a svižné kosenie. V 7 krokoch je možné nastaviť výšku rezu centrálne a pomocou rukoväte od 30 mm do 75 mm, aby sa prispôsobil vzor rezu vašim osobným požiadavkám. Ľahko štartovateľný motor s výkonom 2,0 kW s primerom je vhodný pre trávniky do 800 metrov štvorcových. Pohodlie pri práci ďalej zvyšuje ergonomicky tvarovaná rukoväť a guľôčkové kolesá na ochranu trávnika. Teleso z oceľového plechu potiahnuté práškom pre dlhú životnosť. 50 l látkový kôš je možné skladovať spôsobom šetriacim miesto.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Easy 4.20 P-S 113794 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 235,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Easy 4.20 P-S 113794

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy