DORMEO Air+ Comfort Ergo 140x200 110076649
(80.6%)
DORMEO Air+ Comfort Ergo 140x200 110076649
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 799,99 €

Parametre a popis produktu

Spite lepšie na prvotriednom 27cm matraci, ktorý udrží vašu chrbticu v rovine a podoprie ju, čím uľaví od bolesti krku a chrbta. Je vybavená trojzónovou vrstvou ERGO, ktorá je inšpirovaná prirodzenými pohybmi a tvarom našej chrbtice. Exkluzívna adaptačná úprava zaisťuje svieže a suché prostredie pre spánok, zatiaľ čo prírodné vlákna TENCEL™ Modal poskytujú nebesky hebký dotyk vašej pokožke.


ŠPECIÁLNE NAVRHNUTÉ PRE ZNÍŽENIE BOLESTI CHRBTA A ŠIJE
Matrac Dormeo Air+ Comfort Ergo bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval správnu kombináciu opory a pohodlia a využíval materiály, ktoré sa prispôsobujú tvaru vášho tela, znižujú bolesť a robia tak váš chrbát spokojnejší a zdravší. Jadro je vyrobené zo 6 cm ERGO vrstvy Ecocell®, inšpirovanej Kozmodiskom. Jeho rebrovanie dynamicky reaguje na pohyby vášho tela a zaisťuje optimálne vyrovnanie chrbtice.

Päť rôznych vrstiev, z ktorých každá má svoj vlastný účel, aby vás primerane podoprela a zároveň zaistila nepopierateľné pohodlie, to všetko dohromady v priedušnom, 27 cm vysokom matraci.


Matrac sa pýši pokročilými dynamickými multizónami: 3 komfortné zóny vo vrstve ERGO aj vo vrstve vzduchových taštičkových pružín zaisťujú dobrú ergonómiu a súhru s pohybmi vášho tela, najmä pri spaní na boku.

POCIT VÝNIMOČNEJ POMOCI CHRBTICE
Jadro je vyrobené zo 6 cm ERGO vrstvy Ecocell®, inšpirovanej Kozmodiskom. Oddeľuje sa na 3 komfortné zóny, poskytuje vám tú najlepšiu ergonomickú oporu a stará sa o to, aby váš chrbát zostal bez bolesti.

Rebrovanie vrstvy Ergo dynamicky reaguje a prispôsobuje sa pohybom vášho tela, čím zaisťuje optimálne postavenie chrbtice a znižuje bolesti chrbta.

Navyše je pridaných 8 cm taštičkových pružín so zónovou podporou na spodnej strane matraca pre väčšiu stabilitu, výšku a priedušnosť.


KAŽDÝ OKAMIH SA PRISPÔSOBUJE POTREBÁM VÁŠHO TELA
Tri vrstvy pamäťovej peny Ecocell® novej generácie, vyrobené z drobných superpružných 3D buniek plnených vzduchom, sa prispôsobia tvaru a hmotnosti vášho tela a poskytnú vám okrem podpory aj výnimočné pohodlie.


POHODLNÝ SPÁNOK AŽ DO RÁNA
Okrem vzduchových kanálikov vo vrstve ERGO a vzdušných, taštičkových pružín bolo ďalej dbané na to, aby váš nový matrac bol priedušný a hygienický. Poťah:

-obsahuje vlákna TENCEL™ Modal: mäkkú, priedušnú tkaninu, vyrábanú z prírodne pestovaného, ​​bukového dreva postupom šetrným k životnému prostrediu. Prispievajú k regulácii teploty a vlhkosti.
-vylepšené úpravou Adaptive, ktorá reaguje na teplotu vášho tela a potenie, aby vás v zime zahriala a v lete ochladila.


ROZLÚČTE SA S ALERGIAMI 
Priedušný matrac, ktorý zaisťuje dostatočné prúdenie vzduchu, je základom pre reguláciu vlhkosti a tepla povrchu, na ktorom sa najčastejšie vyvíjajú baktérie. Aby však bol váš matrac ešte ochránený pred baktériami, roztočmi a zápachom, je poťah obohatený o úpravu CleanEffect®.

Najmä pokiaľ máte problémy s alergiami a citlivou pokožkou, iste vás poteší, že poťah je odnímateľný a prateľný na 40 °C.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Air+ Comfort Ergo 140x200 110076649 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 799,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Air+ Comfort Ergo 140x200 110076649

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy