DORMEO Aloe Vera II 90X190/200 110074427
(80.8%)
DORMEO Aloe Vera II 90X190/200 110074427
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 23,99 €

Parametre a popis produktu

ZARUČUJE MAXIMÁLNU OCHRANU VÁŠHO MATRACA
Chráňte svoj matrac s chráničom Aloe Vera, ktorý pomôže udržať váš matrac čistý a bez škvŕn. Bez ohľadu na to, ako dobre sa staráte o váš matrac, môže sa stať, že sa zašpiní.

Aj keď niektoré matrace majú poťah, ktorý sa dá prať v práčke, chránič na matrac je najlepšie riešenie, ktoré poskytuje extra vrstvu ochrany a dlhšiu životnosť pre jadro matraca.

PRIRODZENE MÄKKÝ A EKOLOGICKÝ
Chránič na matrac dodržiava tradíciu značky Dormeo s pridaným prvkom pohodlia pre všestrannú funkčnosť. Náš chránič na matrac je dôkladne napustený prírodným výťažkom z rastliny Aloe Vera, čo zlepšuje jeho mäkkosť a jemnosť, ktoré táto staroveká rastlina môže ponúknuť.

Ošetrenie výťažkom z Aloe Vera osviežuje látku a dodáva jej krásne, mäkké a jemné vlastnosti a udržiava prostredie na spanie prirodzené a príjemné na dotyk.

PRIRODZENÁ REGULÁCIA TEPLOTY VHODNÁ PRE VŠETKY OBDOBIA
Mäkké a vysoko absorpčné viskózové vlákna podporujú reguláciu teploty takže váš chránič na matrac je vhodný na použitie počas celého roka – v lete, zime, na jar aj na jeseň. A keďže tieto vlákna majú schopnosť absorpcie vlhkosti podobne ako bavlna, zaručujú suchšie a zdravšie prostredie pre optimálne pohodlie počas spánku.

VYUŽITE VODEODOLNÚ OCHRANU PRED TEKUTINAMI A ŠKVRNAMI
Polyuretánová membrána poskytuje vodeodolnú ochranu pred tekutinami a škvrnami. Chránič na matrac je zároveň priedušný, takže minimalizuje potenie a maximalizuje hygienu.

BOČNÉ ELASTICKÉ POPRUHY SA UPEVŇUJÚ AKO POSTEĽNÁ PLACHTA
Chránič na matrac sa nikdy nebude zošmykovať vďaka štyrom jednoducho upevniteľným elastickým popruhom, ktoré upevníte na rohoch matraca podobne ako posteľnú plachtu.

MÔŽE SA PRAŤ V PRÁČKE PRE KAŽDODENNÉ POUŽITIE
Chránič na matrac Dormeo Aloe Vera sa môže prať v práčke pri 60° C – teplote, ktorá zabíja roztoče. Vďaka tejto vlastnosti je ideálny na každodenné použitie a skvelým doplnkom do každej spálne.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Aloe Vera II 90X190/200 110074427 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 23,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Aloe Vera II 90X190/200 110074427

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy