DORMEO Fresh 90X190/200 106012480
(80.8%)
DORMEO Fresh 90X190/200 106012480
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 24,99 €

Parametre a popis produktu

MAXIMÁLNA OCHRANA MATRACA S DOTYKOM PRÍRODY
Nie je nič lepšie ako výdatný odpočinok na kvalitnom matraci, ktorý vám každú noc zaručí zdravý a pohodlný spánok. Tak prečo nepredĺžiť jeho životnosť s jedinečným chráničom na matrac, ktorý ho efektívne ochráni a zároveň mu dodá mäkkosť a dotyk prírody?

PODPORUJE ČISTÉ A ZDRAVÉ PROSTREDIE NA SPANIE
Chránič na matrac Dormeo Fresh udržuje čistotu vášho matraca, podporuje vynikajúcu hygienu a zaručuje antialergénne prostredie na spanie vďaka efektívnej ochrane proti alergénom, prachovým roztočom a škvrnám. Takže nielenže udržuje váš matrac čistý a hygienický, ale navyše aj výrazne predlžuje jeho životnosť.

MÄKKOSŤ A POHODLIE 100 % BAVLNY
Ak hľadáte skutočne prírodný zážitok zo spánku, 100 % bavlna zaručí mäkký dotyk prírody – to najlepšie pre citlivú pokožku.. Ideálny pre deti, mladých ľudí, alergikov alebo ľudí s citlivou pokožkou.

ÚPLNE VODEODOLNÁ MEMBRÁNA CHRÁNI PRED ŠKVRNAMI
Keďže matrac sa nedá oprať, určite oceníte úplne vodeodolnú membránu, ktorá poskytuje zaručenú ochranu proti nevzhľadným škvrnám od potu a zafarbeniu. Chránič na matrac Dormeo Fresh je vyrobený z prírodnej bavlny s úplne vodeodolnou polyuretánovou membránou, ktorá zaručuje maximálnu ochranu a zároveň ostáva príjemne mäkká.

SILA, ODOLNOSŤ A OPTIMÁLNA PRIEDUŠNOSŤ
Vynikajúce kvality bavlny ako sila a odolnosť skvelo dopĺňa mäkkosť a hebkosť na dotyk a výborná priedušnosť, a to všetko spolu zaručuje dlhotrvajúci pocit beztiaže a pohody.

PRAKTICKÝ DIZAJN 2 V 1 S PLACHTOU
Chránič na matrac Dormeo Fresh je navrhnutý v praktickom dizajne 2 v 1 s plachtou, jednoducho sa upevňuje o hrany matraca a zároveň drží pevne na mieste, aj keď sa v noci prehadzujete.

JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA, VHODNÝ PRE MATRACE S VÝŠKOU DO 33 CM
Chránič na matrac Dormeo Fresh sa môže prať v práčke, takže starostlivosť oň je úplne jednoduchá, a je vhodný na všetky matrace s výškou do 33 cm. Dostupný v bielej farbe a rôznych rozmeroch.

ZLOŽENIE:
-Materiál: 100 % bavlna
-Základ: 100 % polyuretán

STAROSTLIVOSŤ:
-Môže sa prať v práčke pri 60° C

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Fresh 90X190/200 106012480 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 24,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Fresh 90X190/200 106012480

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy