DORMEO POPRUHY DORMEO 3KS 110037524
(80.6%)
DORMEO POPRUHY DORMEO 3KS 110037524
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 7,99 €

Parametre a popis produktu

Tento produkt predstavuje set 3 popruhov, ktoré sú určené pre jednoduchšie a kompaktnejšie uskladnenie a prenos Vášho doplnkového matraca. Sú vyrobené z neelastického materiálu a pasujú na doplnkové matrace rôznych rozmerov. Každý popruh má suchý zips pre ľahké zabalenie a rozbalenie.

PRE JEDNODUCHÝ A KOMPAKTNÝ TRANSPORT A USKLADNENIE
Každé ráno skladáte svoj doplnkový matrac z gauča a máte problém s tým, ako ho cez deň uschovať? Chceli by ste si ho zobrať so sebou na dovolenku, takže potrebujete, aby bol čo najmenší? Teraz to všetko vyriešite ľavou zadnou vďaka novým uskladňovacím popruhom od Dormeo.

ŠIKOVNE USKLADNÍTE DOPLNKOVÝ MATRAC KAŽDEJ VEĽKOSTI
Tento set 3 skladovacích popruhov od Dormeo je vyrobený z neelastického materiálu modrej farby. Dĺžka popruhov je navrhnutá tak, aby pasovali na zrolované doplnkové matrace rôznej dĺžky a výšky (od 90 x 200 x 3 cm až do 200 x 200 x 6 cm).

ZAPÍNANIE NA SUCHÝ ZIPS PRE JEDNODUCHÚ MANIPULÁCIU
Set obsahuje 3 popruhy, takže s ním kompaktne uskladníte aj väčšie doplnkové matrace. Každý kus má suchý zips, ktorý pevne drží a nepoškodí tkaninu toppera, no pritom umožňuje rýchle a jednoduché zbalenie aj rozbalenie.   

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO POPRUHY DORMEO 3KS 110037524 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 7,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO POPRUHY DORMEO 3KS 110037524

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy