Electrolux EOB8S39Z 944032075
(80.8%)
Electrolux EOB8S39Z 944032075
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 289,00 €

Parametre a popis produktu

Naša funkcia Steamify® ešte viac zjednoduší varenie. Zadajte teplotu, ktorú bežne používate, a rúra automaticky upraví nastavenia, čo znamená, že vaše jedlo bude dokonale dusené. Vyskúšajte nášho odborníka na paru, ktorý vám ponúka zdravšie a chutnejšie jedlo.

Presné varenie s potravinovým senzorom

Vďaka nášmu potravinovému senzoru dosiahnete vždy perfektné výsledky. To vám umožní sledovať proces varenia meraním vnútornej teploty jedla. Dokonca vám dá vedieť, kedy je jedlo uvarené na požadovanú teplotu a prestane variť.

Jednoduché a funkčné, všetko na dosah ruky. Dotykový displej EXCite

Na dotykovej obrazovke EXCite môžete pohodlne nastaviť teplotu a časy varenia pre muffiny aj lososa. Všetky potrebné technológie a pomoc pri príprave vašich obľúbených chutných jedál.

Šetrite čas rýchlym ohrevom

Naša funkcia okamžitého ohrevu zaistí, že rúra bude pripravená, keď ste vy. Vďaka kratšiemu času predohrevu ako zvyčajne môžete využiť voľné chvíle na to, aby boli vaše jedlá skutočne nezabudnuteľné.

Rýchle, efektívne a rovnomerné varenie

Rovnomerný systém varenia cirkuluje teplo v rúre, čím zaisťuje, že jedlo sa uvarí bez potreby otáčania misky. Naša technológia znamená, že vaša rúra sa zohreje rýchlejšie, čo vám šetrí čas a energiu.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EOB8S39Z 944032075 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 289,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EOB8S39Z 944032075

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy