Electrolux EVM8E08V 944004951
(81.4%)
Electrolux EVM8E08V 944004951
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 829,00 €

Parametre a popis produktu

Naša mikrovlnná rúra s grilom série 600 je rýchlym a jednoduchým pomocníkom na prípravu väčšiny vašich obľúbených jedál. Okrem toho, že môžete robiť všetko, čo v tradičnej mikrovlnnej rúre, pridaná funkcia grilu prináša do vašej kuchyne ešte viac možností.

Gril pre viac možností

Máte radi toast so zapekaným syrom alebo zlatým grilovaným kuracím mäsom? V našej mikrovlnnej rúre s integrovaným grilom si môžete ľahko a rýchlo pripraviť svoje obľúbené jedlá.

Ugrilované dozlatista

Skvelé grilované kuracie krídelká alebo zapečený krehký syr halloumi. V našich rúrach s integrovaným grilom pripravíte rýchlo oboje.

Dotykový displej – intuitívny a praktický, všetko máte na dosah

Rúra s dotykovým displejom TFT umožňuje jednoducho nastaviť teplotu a čas, či už pečiete muffiny alebo lososa. K dispozícii máte potrebnú technológiu a pomocníka pri príprave chutných jedál, ktoré milujete.

Rýchlo rozmrazte vaše jedlo s našou funkciou rozmrazenia

Vaše zmrazené potraviny budú vďaka funkcii rozmrazenia mikrovlnnej rúry hotové skutočne rýchlo. Vyberte funkciu rozmrazenia - mikrovlnná rúra začne rozmrazovať váš pokrm, pričom zachová chuť aj textúru.

Zjednodušte si prípravu pokrmov s bočnými držiakmi Easy Entry

Bočné antikorové držiaky Easy Entry sme navrhli tak, aby bola manipulácia s plechmi a pekáčmi jednoduchšia, a to aj pri veľkých objemoch pokrmov. Pri čistení rúry zase oceníte ich ľahké vyberanie.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EVM8E08V 944004951 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 829,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EVM8E08V 944004951

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy