Electrolux EW7H578WC 916099192
(77%)
Electrolux EW7H578WC 916099192
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 499,00 €

Parametre a popis produktu

Dokonale vysušené pri polovičnej teplote
Technológia GentleCare® suší bielizeň takmer pri polovičnej teplote v porovnaní s bežnými sušičkami, a tak bielizeň nevystavuje zbytočne vysokým teplotám.

Menej času, viac starostlivosti
Nová generácia sušičiek s technológiou SensiCare okamžite reaguje na množstvo bielizne, ktoré do bubna vkladáte. Automaticky upraví program tak, aby sušenie bolo čo najefektívnejšie a najšetrnejšie. Úpravou vybraných parametrov sa skráti čas potrebný na sušenie, zníži sa opotrebovanie textilu a celý proces je čo najekonomickejší.

Efektívna cirkulácia vzduchu bez zvýšenia spotreby
Filtračný systém EcoFlow sa vyznačuje jednoduchým čistením. Filter sa zakaždým postará o účinnú a efektívnu cirkuláciu vzduchu vo vnútri sušičky a navyše vám ušetrí množstvo námahy.

Hladká bielizeň vďaka reverzným pohybom bubna
Funkcia Reverse Plus zaisťuje, že sa bubon sušičky pohybuje v oboch smeroch. Tým sa znižuje riziko pokrčenia a zamotania odevov. Výsledok sušenia je vždy rovnomerný a oblečenie je mäkké a hebké, pripravené na okamžité uloženie do skrine.

Flexibilné vďaka odloženému štartu
S funkciou odloženého štartu sušenia si ľahko naplánujete celý deň! Stačí len zadať čas spustenia a automatika sa postará o dokonalé sušenie. Bielizeň bude po vašom príchode nadýchaná a voňavá.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux EW7H578WC 916099192 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 499,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux EW7H578WC 916099192

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy