Electrolux KECA7305L 911438442
(80%)
Electrolux KECA7305L 911438442
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 399,00 €

Parametre a popis produktu

ComfortLift®, prvý zdvíhací kôš
Naša jedinečná funkcia ComfortLift® znamená, že sa už nemusíte zohýbať, aby ste vložili alebo vyložili riad z umývačky. Ľahkým stlačením rukoväte sa dolná priehradka plynule vysunie k vám. Je to naše svetové prvenstvo na zabezpečenie vášho pohodlia.

ComfortRails - šetrné k vášmu riadu
Koše vo vašej umývačke riadu sa hladko vysúvajú vďaka vylepšeným koľajničkám ComfortRails. Tie zabraňujú kývaniu a drcaniu koša, aby chránili vaše poháre a taniere. Jednoducho lepšia a tichšia starostlivosť o váš riad.

Rýchle nastavenie programu s ovládaním QuickSelect
Intuitívne ovládanie QuickSelect predstavuje jednoduchý spôsob, ako zvoliť a spustiť umývací program. Posunutím prsta nastavíte dĺžku programu a v prípade potreby dotykom pridáte rôzne voliteľné funkcie. Je to absolútne jednoduché.

Vnútorné osvetlenie pre dokonalý prehľad
S našim automatickým osvetlením nikdy nič neprehliadnete. Osvetľuje vnútro vašej umývačky riadu, aby ste mali dokonalý prehľad o tom, čo je vnútri. Plnenie a vyprázdňovanie je tak ešte jednoduchšie.

S TimeBeam® máte prehľad
Funkcia TimeBeam® vás informuje o aktuálnom stave umývacieho programu. Dôležité údaje premieta na podlahu pod spotrebičom, aby ste na prvý pohľad videli, koľko času ešte zostáva do konca cyklu.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux KECA7305L 911438442 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 399,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux KECA7305L 911438442

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy