Eta 2425 90000
(80.6%)
Eta 2425 90000
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 99,00 €

Parametre a popis produktu

Čistotu máte pevne vo svojich rukách

Ručný vysávač novej generácie ETA Rotary vás nadchne silným sacím výkonom a elektrickou rotačnou kefou, ktorá zaistí ešte efektívnejší zber a vyčesanie nečistôt. O ich filtráciu sa následne postará účinný HEPA filter.

V kategórii akumulátorových ručných vysávačov vyniká tiež dĺžkou prevádzky na jedno nabitie. Kvalitný 18 V Li-ion akumulátor vám umožní až 30 minút nepretržitého vysávania a následne sa znova plne nabije iba za 5 hodín.

Vďaka nízkej hmotnosti, malým rozmerom a ergonomicky tvarovanej rukoväti sa navyše s týmto príručným pomocníkom príjemne manipuluje a sťažovať sa nebudú ani vaše prsty – tlačidlo ON/OFF je možné aretovať vo zvolenej polohe, a tak ho nemusíte po celú dobu vysávania kŕčovito stláčať.

Pozbieraný prach a nečistoty následne putujú priamo do transparentnej nádobky o objeme 400 ml, ktorá vás zbaví nutnosti nákupu a výmeny vreciek na prach.

Roztočte to s bohatým príslušenstvom

Nástenná dobíjacia základňa slúži nielen na nabíjanie, na ktorého dokončenie vás upozorní svetelná kontrolka, ale aj k praktickému uskladneniu vysávača a jeho príslušenstva. Toho je slušná zbierka – okrem rotačnej turbokefy s priamym pohonom (ideálna na vysávanie čalúneného nábytku či interiéru automobilu), dostanete tiež štrbinovú hubicu na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom, atď.) a kefku s jemnými štetinkami na upratovanie na miestach, ktoré potrebujú šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch).

Predĺžená záruka

Záruku na motor vysávača ETA Rotary vám zdarma predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

Technické parametre:

Nezaradené:

Zdroj energie: akumulátorový (Li-On)
Vysávanie: suché
Čas prevádzky: 30
Držiak na stenu: áno
Počet akumulátorov: 1

Rozmery produktu:

Šírka: 17 cm
Výška: 43 cm
Hĺbka: 15 cm
Hmotnosť: 1.73 kg

Špecifikácie:

Bezvreckový ručný vysávač

* Bezkáblová prevádzka na akumulátor 18 V Li-Ion
* Moderný a elegantný dizajn
* Dobíjanie cez sieťový adaptér
* Doba nabíjania cca 5 hod.
* Transparentná nádoba na prach s objemom 400 ml prachu
* Výdrž akumulátora až 30 minút
* Kvalitný HEPA filter
* Ergonomicky tvarovaná rukoväť pre pohodlné používanie
* Svetelná signalizácia nabíjania s indikáciou plného nabitia akumulátora
* Malý, ľahký a skladný pomocník
* Deklarovaná hladina akustického výkonu 80 dB(A) re 1pW

Príslušenstvo súčasťou balenia:

* Rotačná turbokefa s priamym pohonom - je určená špeciálne na vysávanie čalúneného nábytku.
* Štrbinová hubica - je vhodná na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom, atď.)
* Kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch).
* Sieťový adaptér 100-240 V (AC) / 22 V (DC) na dobíjanie vysávača
* Nástenná dobíjacia základňa na nabíjanie a praktické uskladnenie vysávača

Dokupiteľné príslušenstvo:

HEPA filter ETA242500060

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Eta 2425 90000 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 99,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Eta 2425 90000

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy