Gorenje RI5182A1 732554
(82.4%)
Gorenje RI5182A1 732554
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 699,00 €

Parametre a popis produktu

Vstavaná chladnička RI5182A1

AdaptTech
Chladnička, která pozná vaše zvyky

Tento šikovný systém bol navrhnutý, aby udržiaval optimálnu teplotu v chladničke bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. Pri otvorení chladničky sa teplota náhle zvýši a potraviny sú tak vystavené teplotnému šoku, v dôsledku

IonAir s DynamiCooling
Udržiava iba príjemnú arómu

Vzduch navyše obohatený o záporné ióny zachováva chuť a odstraňuje nepríjemné pachy, zatiaľ čo pokročilý systém ventilácie vyrovnáva teplotu v celom priestore chladničky a rovnomerne rozdeľuje ionizovaný vzduch, čo zaisťuje že akýkoľvek typ potraviny možno umiestniť na ľubovoľnej polici.

Držiak na fľaše
To správne miesto na fľaše a plechovky

V chladničkách Gorenje nezaberajú fľaše priestor v priehradkách vo dverách ani na sklenených poličkách, ktorý sa môže prakticky využiť na iné veci; držiak určený na fľaše umožňuje optimálne využitie úložného priestoru.

Hlboká polica na fľaše vo dverách
Bezpečné uskladnenie fliaš

Dvere chladničky ponúkajú veľa úložného priestoru aj pre tie najvyššie sklenené alebo plastové flaše. Špeciálne držiaky sa postarajú, aby fľaše pri otváraní a zatváraní dverí vždy zostali na svojom mieste a zabraňujú tak ich vypadnutiu alebo poškodeniu.

SuperCool
Rýchle chladenie po týždennom nákupe

Funkcia intenzívneho chladenia zníži teplotu chladničky na 3 °C, čo je o polovicu menej, než je bežná teplota. V kombinácii s veľkým objemom chladničky je táto teplota ideálna na rýchle chladenie potravín po veľkých nákupoch. Funkcia sa automaticky vypne po šiestich hodinách a teplota chladničky sa vráti na pôvodné nastavenie.

MultiBox
Multifunkčný a praktický úložný priestor

Túto multifunkčnú nádobu s vekom, ktorá sa nachádza vo dverách chladničky, môžete použiť na uskladnenie syra, cibule a iných potravín s prenikavou vôňou. Udržiava potraviny čerstvé a chráni ich pred vysušením, pričom silikónové veko môžete použiť aj ako
držiak na vajcia alebo výrobník ľadu.

Udržujte svoju chladničku prehľadnú a upratanú

Táto plytká zásuvka bude po ruke pre všetky vaše menšie predmety, ako sú nátierky, maslo, rybie konzervy alebo rýchle snacky. Zabezpečí maximálnu organizáciu priestoru v chladničke a potraviny už nezostanú zabudnuté minulosti po vypršaní doby trvanlivosti. Funkcia zásuvky "in-and-out" zaisťuje ľahký prístup k jej obsahu.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Gorenje RI5182A1 732554 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 699,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Gorenje RI5182A1 732554

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy