Mora VM 645 X 737495
(81.4%)
Mora VM 645 X 737495
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 399,00 €

Parametre a popis produktu

Vstavaná umývačka Mora VM 645 X s 2 zásuvkami je vhodná aj do väčších rodín, keďže je do nej možné umiestniť 13 obedových súprav naraz. Pradenie ovládací panel sa ovláda tlačidlami. So systémom AquaStop sa nemusíte obávať nemilého prekvapenia v podobe vytopenia. Prívodná hadica sa totiž skladá z dvoch odolných vrstiev a hneď pri vodovodnom kohútiku je bezpečnostný ventil, ktorý vám zaručí maximálnu ochranu vášho domova pred zničením vodou.

ExtraSušenie
Vždy suchý riad
Vynikajúce výsledky sušenia riadu. Po aktivácii tejto funkcie sa teplota počas posledného oplachovania zvýši, aby sa tak aj všetky riady, vrátane plastových, riadne vysušili.

Total AquaStop
Bez obáv z pretečenia
Tento dômyselný systém stráži akýkoľvek únik vody v priebehu umývania. V prípade poruchy zastaví ďalšie napúšťanie vody a postará sa o odčerpanie vody z umývačky.

Odložený štart
Prispôsobí sa vašim možnostiam
Táto funkcia vám umožní naprogramovať zapnutie umývačky vopred. Môžete tak využiť výhodných taríf za elektrinu či umyť riad, kedykoľvek vám to vyhovuje.

Samočistiaci filter
Bezchybná prevádzka filtra
Oplachovací systém spolu s automatickou prevenciou upchatia filtra zaisťujú, že filter bude pracovať bez porúch a vyžaduje podstatne menej čistenia.

Program pre sklo
Rozmaznávajte svoje poháre
S týmto špeciálne vyvinutým programom na sklo sa umývačky riadu MORA  šetrne postarajú o všetok váš sklenený riad. Vďaka nižšej teplote umývania je bezpečné ho používať aj na krištáľové poháre.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora VM 645 X 737495 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 399,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora VM 645 X 737495

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy