AEG BSK999330T 944188583
(81%)
AEG BSK999330T 944188583
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 2 149,00 €

Parametre a popis produktu

Pozrite sa do rúry odkiaľkoľvek 
S kamerou CookView® budete perfektne v obraze. Prostredníctvom inovatívnej technológie môžete sledovať živý prenos z diania v rúre odkiaľkoľvek vo svojom mobile. Absolútny prehľad a komfort pri príprave pokrmov. 

Steamify® automaticky zvolí správne nastavenie pary 
S funkciou Steamify® je príprava skvelých pokrmov jednoduchšia než kedykoľvek predtým. Stačí zadať teplotu pečenia ako obyčajne a rúra automaticky upraví nastavenia, aby para doviedla pokrmy k dokonalosti. Doprajte si zdravšie a chutnejšie jedlá. 

SousVide – technológia profesionálov 
S technológiou SousVide sa môžete aj v domácich podmienkach pustiť do vákuového varenia. Profesionálni kuchári o tejto metóde tvrdia, že s ňou možno dosiahnuť najlepšie, najchutnejšie a najšťavnatejšie jedlá, aké sa podávajú vo vychýrených reštauráciách. 

Funkčná. Zabudovaná. Prispôsobená. Inteligentná kuchyňa 
Na diaľku ovládajte svoju rúru, preskúmajte našich rôznych partnerov a dokonca získajte prispôsobenú pomoc pri varení, a to všetko cez aplikáciu My AEG Kitchen. Je to praktický a jednoduchý spôsob obohatenia používania vašej inteligentnej kuchyne. 

Intuitívna obsluha s otočným ovládačom na pohodlné varenie 
Vďaka citlivému otočnému ovládaču máte celý proces pečenia vrátane nastavenia času, teploty a funkcie rúry plne pod kontrolou. Stačí dotyk a aktuálne nastavenie sa okamžite zobrazí na jasnom farebnom TFT displeji. Wi-Fi pripojenie navyše zabezpečí bezdrôtovú aktualizáciu softvéru. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG BSK999330T 944188583 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 2 149,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG BSK999330T 944188583

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy