AEG FFB73717PM 911414425
(79.6%)
AEG FFB73717PM 911414425
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 739,00 €

Parametre a popis produktu

Aj extra výkonné umývačky riadu vedia poskytnúť sklu jemnú starostlivosť. Príchytky SoftGrip v hornom koši pridržiavajú poháre šetrne, a pritom bezpečne na svojom mieste. Gumené hroty SoftSpikes zabraňujú ich poškriabaniu a poškodeniu.

Špičkové výsledky a šetrná starostlivosť o sklo
Vaše poháre si zaslúžia skutočne jemné zaobchádzanie so systémom SoftGrip a SoftSpikes®. Najkrehkejšie kúsky riadu budú počas umývacieho cyklu dokonale prichytené, aby nedošlo k ich poškodeniu. Zabudnite na umývanie v rukách.

POHODLNÉ UMÝVANIE S PRISPÔSOBITEĽNOU ZÁSUVKOU MAXIFLEX
Zásuvka MaxiFlex je navrhnutá pre príbor a kuchynské náčinie rôznych tvarov a veľkostí. Vďaka flexibilným priečkam si ju ľahko prispôsobíte podľa potreby. Zásuvka je navyše hlbšia, takže v nej ľahko umyjete aj väčšie množstvo riadu naraz.

SatelliteClean® umyje riad dôkladne
Naše inteligentné satelitné rameno a systém piatich sprchovacích rovín sú zárukou vynikajúcej účinnosti umývania. Na rozdiel od tradičných sprchovacích ramien sa naše satelitné rameno pohybuje rôznymi spôsobmi, a preto má v porovnaní s bežnými umývačkami až trikrát lepší dosah.

Eliminujte baktérie pomocou funkcie ExtraHygiene
Funkcia ExtraHygiene vám poskytne maximálnu čistotu a bezpečia. Silná oplachovacie fáza, ktorá zahreje vodu na teplotu 69 ° C, zaručuje takmer úplnú likvidáciu baktérií v umývačke. Ideálne nielen pre domácnosti s malými deťmi alebo alergikov.
*Testované na Micrococcus luteus a bakteriofág MS2 v externom teste vykonanom spoločnosťou Swissatest Testmaterialien AG v roku 2021 (správa z testu č. 20212029).

Ľahký prístup k riadu s výškovo nastaviteľným košom QuickLift
Pohodlné vkladanie a vyberanie riadu určite oceníte. Aj keď je horný kôš úplne plný, so systémom QuickLift ľahko upravíte jeho polohu, aby ste mohli do umývačky bez problémov naukladať všetok riad.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG FFB73717PM 911414425 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 739,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG FFB73717PM 911414425

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy