AL-KO Classic 5.14 VS-B 123057
(80%)
AL-KO Classic 5.14 VS-B 123057
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 498,00 €

Parametre a popis produktu

Benzínová kosačka Classic 5.14 VS-B so spoľahlivými a mnohými účinnými funkciami, ako aj inovatívnou technológiou vám uľahčí prácu na záhrade. Technológia AL-KO Classic 5.14 VS-B je vyvinutá v Nemecku a vyrábaná v Rakúsku. Vďaka odolnej konštrukcii a dobrým vlastnostiam je vaším spoľahlivým partnerom na záhrade.

Vynikajúca technológia – 1000-krát overená

Pohodlným centrálnym nastavením výšky kosenia môžete nastaviť výšku kosenia 7-krát v rozmedzí 3,0 - 8,0 cm. So šírkou kosenia 51 cm a energeticky úsporným plynulým pohonom zadných kolies zaisťuje benzínová kosačka efektívne kosenie v záhradách s rozlohou až 1800 m².

Táto benzínová kosačka na trávu má motor Briggs & Stratton 625 EXi s výkonom 2,3 kW, ktorý svoju prácu robí spoľahlivo. Komfort pri práci ešte zvyšujú ergonomicky tvarované riadidlá a XXL kolesá šetrné k trávniku s guľôčkovými ložiskami. Veľké kolesá dodávajú kosačke lepšiu trakciu a zároveň chránia trávnik. Vďaka vysokému, aerodynamickému a odolnému krytu z oceľového plechu kosačka na trávu Classic 5.14 VS-B obzvlášť dobre zachytáva trávu. To znamená, že aj zberný kôš s objemom 65 l s indikátorom naplnenia musíte menej často vyprázdňovať. A robustná predná rukoväť vás podporí počas prepravy.

Použite funkciu 4INONE na kosenie, zber, mulčovanie a bočné vyhadzovanie

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Classic 5.14 VS-B 123057 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 498,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Classic 5.14 VS-B 123057

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy