AL-KO EASY 5.1 SP-S 113796
(81%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Benzínová kosačka AL-KO EASY 5.1 SP-S

Benzínová kosačka AL-KO EASY 5.1 SP-S s vynikajúcim pomerom cena – výkon. Vďaka spoľahlivej technike a rade komfortných prvkov výbavy Vám kosačka AL-KO EASY 5.1 SP-S výrazne uľahčí prácu na záhrade. Kvalitne vyrobené a aerodynamicky tvarované telo kosačky prispieva k optimálnemu vhadzovaniu trávy do koša a vyznačuje sa dlhou životnosťou.

Technické detaily: Easy 5.1 SP-S

Benzínová kosačka Easy 5.1 SP-S so záberom 51 cm si spoľahlivo poradí s údržbou stredne veľkých záhrad až do veľkosti približne 1800 m². Výška kosenia môže byť jednoducho nastavená centrálne jednou pákou v rozsahu 30 – 75 mm. Komfort pri práci s kosačkou je zaistený jednorýchlostným pohonom kolies alebo ergonomicky tvarovaným držadlom. Funkcia 4v1 umožňuje pokosenie trávy, zber do koša, mulčovanie a bočné vyhadzovanie. Aerodynamicky tvarované telo kosačky Easy 5.1 SP-S prispieva k efektívnemu zberu pokosenej trávy do 70 l zberného koša. Vďaka optimálnemu naplneniu koša je jeho kapacita plne využitá a tým treba menej často zastavovať prácu kvôli jeho vyprázdneniu.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO EASY 5.1 SP-S 113796 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 299,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO EASY 5.1 SP-S 113796

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy