AL-KO 512 Li VS-W 119980
(78.8%)
AL-KO 512 Li VS-W 119980

Parametre a popis produktu

Nový Smart Cockpit v akumulátorovej kosačke 512 Li VS-W Premium

"Inteligentný" model v prémiovom dizajne od spoločnosti AL-KO vám ponúka pohodlné ovládanie prostredníctvom Smart Cockpit ( panela ). Kosačka na trávu AL-KO 512 Li VS-W Premium je vyvinutá v Nemecku a vyrába sa v Rakúsku. Vďaka inovatívnym komponentom, ako je lítium-iónový akumulátor, je kosačka AL-KO 512 Li VS-W Premium dlhodobým a spoľahlivým partnerom pre vašu záhradu.

Jednoduché zobrazenie aktivity na trávniku pomocou zariadenia Smart Cockpit
Prostredníctvom maxRun & Smart Cockpitu môžete zobraziť rôzne činnosti, ako je stav nabitia batérie, pripojenie alebo chybové hlásenia. Túto funkciu možno použiť aj na reguláciu otáčok a aktiváciu úsporného režimu pomocou funkcie Eco Mode. Funkcia inteligentného tlačidla ( Smart Button ) signalizuje modrým svetlom, že bolo nadviazané spojenie s aplikáciou AL-KO inTouch. Prostredníctvom tohto tlačidla možno farebne odčítať aj stav nabitia batérií. Zelené svetlo znamená, že je plne nabitá. Červená farba signalizuje, že batéria by sa mala nabiť. 

36 V lítium-iónová batéria zabezpečuje efektívnu prácu na trávnikoch s rozlohou do 500 - 1000 m². Vďaka Li-Ion článkom je táto batéria výnimočne odolná a nemá žiadne samovybíjanie. Akumulátor sa nabije za 120 min. Pohodlné 7-polohové centrálne nastavenie výšky kosenia s možnosťou nastavenia výšky kosenia v rozsahu 30 až 80 mm. Veľký zberný kôš s indikátorom naplnenia má objem 70 l a vďaka aerodynamickému tvaru krytu sa efektívne plní. Ergonomická vodiaca rukoväť a kolesá s guličkovými ložiskami vám umožnia kosiť trávnik bez veľkej únavy. Šírka kosenia 51 cm a nataviteľná rýchlosť pohonu kolies Vario zabezpečujú efektívne kosenie trávnika. Vrátane mulčovacieho klinu a funkcie bočného vyhadzovania.

Súčasťou balenia je 1x 36 V batéria (5,0 Ah) a nabíjačka.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO 512 Li VS-W 119980 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 699,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO 512 Li VS-W 119980

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy