DORMEO Air+Select Ergo 200x200 110076612
(79.2%)
DORMEO Air+Select Ergo 200x200 110076612
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 299,99 €

Parametre a popis produktu

Pocíťte úžasnú ergonomickú oporu na prémiovom 27 cm matraci. 5 zón jadra s jedinečnou ERGO vrstvou na vrchu vzdušných taštičkových pružín zaručuje dynamické prispôsobenie a správnu polohu a oporu chrbtice. Pamäťová pena zaručuje jedinečné pohodlie. Ošetrenie Adaptive zaisťuje svieže a suché prostredie na spánok a prírodné modalové vlákna TENCEL poskytujú vašej pokožke nebesky jemný dotyk.



ŠPECIÁLNE NAVRHNUTÝ NA ZLEPŠENIE KVALITY VÁŠHO SPÁNKU
Matrac Dormeo Air+ Select Ergo bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval správnu kombináciu opory a pohodlia. Predstavuje dokonalú kombináciu najmodernejších materiálov a technológií. Jadro je vyrobené zo 6 cm ERGO vrstvy peny Ecocell, inšpirovanej Kosmodiskom. Rebrový systém dynamicky reaguje na pohyby vášho tela a zaisťuje optimálnu polohu chrbtice. Poťah je navyše obohatený o pamäťovú penu a dokonale sa prispôsobí každej krivke vášho tela, čím zmierňuje tlakové body na exponovaných častiach, svaloch a kostiach.
 
-Šesť rôznych vrstiev, z ktorých každá má svoj účel pri poskytovaní primeranej opory, zabezpečuje neuveriteľné pohodlie, a to všetko v priedušnom, 27 cm vysokom matraci.
-Matrac sa môže pochváliť pokročilými dynamickými multi-zónami: 5 zón pohodlia v ERGO vrstve a vrstve vzdušných taštičkových pružín zaisťuje skvelú ergonómiu a synergiu s pohybmi vášho tela, najmä pri spánku na boku.

POCÍŤTE VÝNIMOČNÚ OPORU CHRBTICE
Jadro je vyrobené zo 6 cm ERGO vrstvy peny Ecocell inšpirovanej Kosmodiskom. Spolu s 5 samostatnými zónami pohodlia vám poskytuje najlepšiu ergonomickú oporu a zaručuje chrbát bez bolesti.

Rebrová štruktúra ERGO vrstvy dynamicky reaguje a prispôsobuje sa pohybom vášho tela, takže zaisťuje optimálnu polohu chrbtice a zmierňuje bolesť chrbta

Navyše 8 cm taštičkových pružín so zónovou oporou v spodnej časti matraca zaručuje väčšiu stabilitu, výšku a priedušnosť.


KAŽDÚ CHVÍĽU SA PRISPÔSOBUJE POTREBÁM VÁŠHO TELA
Pritúľte sa k 2 cm pamäťovej pene s otvorenými bunkami, ktorá je všitá do prešívaného poťahu a postará sa o skvelý pocit pohodlia. Dokonale sa prispôsobuje každej krivke vášho tela a zmierňuje záťaž na tlakové body na exponovaných partiách, svaloch a kostiach.

3 vrstvy peny Ecocell™, pamäťovej peny novej generácie, vyrobené z malých, superflexibilných vzduchom naplnených 3D buniek, sa prispôsobia tvaru a hmotnosti vášho tela a dodajú vám výnimočné pohodlie a dostatočnú oporu.


SPITE V POHODLÍ AŽ DO RÁNA
Okrem vzduchových kanálikov v ERGO vrstve a dynamických vzdušných taštičkových pružín sa myslelo aj na to, aby bol váš nový matrac priedušný, čistý a hygienický. Poťah:
-obsahuje modalové vlákna TENCEL: mäkká, priedušná tkanina vyrobená z prirodzene pestovaného bukového dreva procesom šetrným k životnému prostrediu. Prispievajú k regulácii teploty a vlhkosti.
-Vylepšené ošetrením Adaptive, ktoré reaguje na vašu telesnú teplotu a pot, a tým spôsobom vás udržiava v teple počas zimného a v chlade počas letného obdobia.

POVEDZTE ZBOHOM ALERGIÁM
Mať priedušný matrac, ktorý zabezpečuje dostatočné prúdenie vzduchu, je základom na reguláciu vlhkosti a tepla povrchu, na ktorom sa najčastejšie tvoria baktérie. Aby bol váš matrac ešte viac chránený pred baktériami, roztočmi a pachmi, poťah je obohatený ošetrením CleanEffect.

A ak máte problémy s alergiou a citlivú pokožku, určite vás poteší, že poťah je vyzliekateľný a môže sa prať pri teplote 40 °C.


ZDIEĽANIE POSTELE BEZ RUŠENIA
Bez ohľadu na to, ako veľmi sa váš partner hýbe, vy sa nemusíte obávať, pretože pohyb sa k vám neprenesie. Matrac Air + Select Ergo má dvojité jadro pre všetky rozmery od 160 cm vyššie. Ide o jedinečnú vlastnosť, ktorá vám a vášmu partnerovi umožní počas noci nerušene spať a obom vám umožní zaslúžený odpočinok.


ZLOŽIŤ HO JE RÝCHLE A JEDNODUCHÉ
Váš nový matrac vám doručíme až k dverám kompresne a váukovo zabalený do valca, ktorý je chránený prepravnou krabicou zabalenou v DVOCH plastových fóliách. Všetky naše matrace sú kompresne a vákuovo balené vďaka nášmu ekologickému prepravnému procesu a ochrane počas prepravy.

1.Opatrne nožnicami prestrihnite vonkajší obal tak, aby ste neporušili plastový obal vnútri matraca. Nepoužívajte nôž.
2.Rozviňte vákuovo zabalený matrac na vašu posteľ. Opatrne prestrihnite plastový obal pozdĺž rohov a odstráňte ho.
3.Matrac sa plne nafúkne na svoju veľkosť za približne 6 hodín.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Air+Select Ergo 200x200 110076612 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 299,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Air+Select Ergo 200x200 110076612

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy