DORMEO Fresh Prima Platinum 80x200 106125174
(77.4%)
DORMEO Fresh Prima Platinum 80x200 106125174
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 339,99 €

Parametre a popis produktu

Matrac Fresh Prima Platinum

Ideálny matrac pre celú rodinu

Zabudnite na nekonečné prieskumy a hľadanie matraca pre každého člena rodiny zvlášť. Matrac Fresh Prima Platinum je vyrobený z dvoch vrstiev odolnej, ale zároveň prispôsobivej peny Ecocell®, ktoré poskytujú potrebnú oporu pre celé telo. Medzi vrstvami peny sú umiestnené ocenené penové pružiny Octaspring®, ktoré poskytujú skvelú prispôsobivosť, hýbu sa s vami trojrozmerne a sú naukladané do 3 zón pohodlia - špeciálne pre každú časť tela. Poťah obohatený o vrstvu pamäťovej peny znižuje tlak na krivky Vášho tela a na kĺby. Vďaka tejto kombinácii materiálov je matrac úžasne pohodlný aj oporný. Penové pružiny sú neuveriteľne priedušné, kým vlákna CoolPlus® a ošetrenie povrchu CleanEffect® Lite zabezpečuje skvelú sviežosť a čistotu. Poťah môžete prať.

Výhody ocenených penových pružín Octaspring®

Technológia Octaspring® je považovaná za najlepšiu inováciu v letectve, čo sa pohodlia týka. Prináša naozaj prvotriedny komfort. Navyše, pri jej použití sa spotrebuje o 50% menej materiálu a neprodukuje sa prakticky žiaden odpad. Najúžasnejšie výhody tejto technológie úplne zmenia Váš spánok:

Privítajte zdravší spánok

Priedušný matrac, cez ktorý voľne prúdi vzduch je základom pre reguláciu vlhkosti a tepla. Na suchom a sviežom povrchu sa nemnožia baktérie tak rýchlo. Vďaka špeciálnemu ošetreniu CleanEffect® Lite je matrac chránený aj proti baktériám aj mikróbom.

Obzvlášť pokiaľ člen Vašej rodiny trpí alergiami alebo má citlivú pokožku, je dobré zvážiť, z akých materiálov je poťah matraca. Poťah na matraci Fresh Prima je ideálny aj pre alergikov a je prateľný.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Fresh Prima Platinum 80x200 106125174 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 339,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Fresh Prima Platinum 80x200 106125174

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy