Electrolux KNT4FD18S 925500033
(78.8%)
Electrolux KNT4FD18S 925500033
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 039,00 €

Parametre a popis produktu

ColdSense - rýchlejšie chladenie bráni kazeniu potravín
ColdSense po otvorení dverí alebo vložení potravín chladničku s mrazničkou navráti na správnu teplotu o 40 % rýchlejšie ako pri štandardnej chladničke. To pomáha vyhnúť sa teplotným šokom na potraviny a zabraňuje ich kazeniu, čo pomáha znížiť plytvanie potravinami až o 20 %.*

Stabilná teplota vďaka technológii DynamicAir
DynamicAir zabezpečuje udržiavanie stabilnej teploty vo vnútri vašej chladničky. Funguje na základe cirkulácie chladného vzduchu, ktorý chráni vaše potraviny aj pri otvorení dverí.

Jednoduchšia údržba mrazničky s technológiou LowFrost
Zabudovaný systém LowFrost udržuje teplotu vašej mrazničky tak, aby nedochádzalo k tvorbe námrazy. Pre lepší výkon a menej údržby.

Horné dotykové elektronické ovládanie ponúka ľahký prístup k funkciám
Presné nastavenie teploty a ľahký prístup k funkciám chladničky s mrazničkou, vďaka prehľadnému displeju horného dotykového elektronického ovládania.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux KNT4FD18S 925500033 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 039,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux KNT4FD18S 925500033

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy