HISENSE RB343D4DDD 20000634
(78.4%)
HISENSE RB343D4DDD 20000634
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 399,00 €

Parametre a popis produktu


Kombinovaná chladnička s mrazničkou Hisense RB343D4DDD

Pokiaľ hľadáte priestrannú kombinovanú chladničku s mazničkou v antikorovom prevedení, vyskúšajte model RB343D4DDD od Hisense. Celkový objem chladničky je 269 l, z toho má chladiaca časť 198 l a mraziaca časť 71 l. Elegantný dizajn v kombinácii s energeticky úspornou triedou D, skvele zapadne do vašej kuchyne. Ideálna šírka 55 cm pasuje do výklenkov alebo priestoru v kuchynskej linke. Chladnička je vybavená priestrannou XXL zásuvkou na nápoje a zóna Fresh Crisper sa postará o ideálne podmienky pre vaše ovocie a zeleninu. Za zmienku stojí aj veľmi podstatný detail – a to je hlučnosť. Tento model má 39 dB, takže vás počas prevádzky nebude rušiť.

 
Vlastnosti chladničky HISENSE RB343D4DDD

·         Elegantné antikorové prevedenie

·         Chladnička s objemom 198 litrov

·         Mraznička s objemom 71 litrov

·         Fresh Crisper zóna na ovocie a zeleninu

·         Veľmi tichá prevádzka – 39 dB

·         Praktická XXL priestranná zásuvka na nápoje

·         Energeticky úsporná trieda D

 
Fresh Crisper zóna na uchovanie ovocia a zeleniny
Aby vaše potraviny vydržali dlho čerstvé, využite praktickú Fresh Crisper zónu. Do tohto priestoru môžete vkladať ovocie či zeleninu, ktoré si zachovajú svoju sviežosť, arómu a chuť. 

 
XXL zásuvka na nápoje
Dvere chladničky ponúkajú veľa úložného priestoru pre väčšie sklenené alebo plastové fľaše. Ušetríte tak veľa miesta vo vnútri chladničky a navyše budete mať nápoje ihneď pri ruke.

Užite si tichší život s kombinovanou chladničkou a mrazničkou HISENSE RB343D4DDD
Vďaka vstavanému systému ventilátora a kvalitnému kompresoru sľubuje tento model stabilnejší výkon a nízku hladinu hluku - len 39 dB. Chladnička vás tak nebude ničím rušiť a je vhodná aj do kuchýň spojených s obývačkou. 




Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RB343D4DDD 20000634 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 399,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RB343D4DDD 20000634

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy