HISENSE RB371N4EC2 20000606
(80%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Beznámrazová kombinovaná chladnička
Dodajte svojej kuchyni modernosť a funkčnosť a kúpte si kombinovanú chladničku s mrazničkou Hisense RB371N4EC2. Nielen, že vyniká veľkým vnútorným objemom 285 litrov, ale očarí aj svojím luxusným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.

Rýchle zmrazenie potravín
Energeticky úsporná funkcia Super Freeze zaistí rýchle zmrazenie potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne veľmi rýchlo na -25 °C a studený vzduch rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa po dosiahnutí ideálnej teploty automaticky vypne.  

Už žiadne odmrazovanie
Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu sa postará o rovnomerné rozháňanie suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k tvorbe ľadu a nie je nutné chladničku odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny. 

Multi AIR Flow
V chladničke i mrazničke je umiestnených niekoľko prieduchov, ktoré pomocou výkonného ventilátora rovnomerne rozvádzajú chladný vzduch. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore zariadení. Po otvorení chladničky sa rýchlo obnoví vnútorná klíma na správnu teplotu.

90° otváranie dverí
Vďaka praktickému 90° otváraniu dverí nie je nutné pre plné vytiahnutie zásuviek nechávať žiadny dodatočný priestor. Chladničku tak možno bez problému použiť vo všetkých usporiadaniach kuchyne a tiež v rohových stenách.

Optimálne LED osvetlenie
Moderné LED osvetlenie zabezpečí kvalitné nasvietenie vnútorného priestoru chladničky a mrazničky, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o uskladnených potravinách. V porovnaní s bežnou žiarovkou je LED technológia oveľa odolnejšia a úspornejšia. Navyše nehreje, takže nedochádza k zvyšovaniu teploty vo vnútri chladničky.

Dotykový ovládací panel
Na prehľadnom dotykovom displeji, ktorý je umiestnený uprostred chladiacej časti, uvidíte všetky informácie, ktoré sa týkajú nastavení funkcií a teploty vo vnútri chladničky a mrazničky.

Vlastnosti

ŠtýlModerný
ŠtýlLuxusný

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o HISENSE RB371N4EC2 20000606 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 368,90€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka HISENSE RB371N4EC2 20000606

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy