Liebherr MRFvc 3511 125006
(82.2%)
Liebherr MRFvc 3511 125006
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 899,00 €

Parametre a popis produktu

Chladenie cirkulačným vzduchom
Vysokovýkonné ventilátory sa starajú o rýchle vychladenie čerstvo uloženého tovaru a rovnomernú teplotu chladenia v celom interiéri.

Efektívny chladiaci systém
Na základe desaťročí skúseností v oblasti chladiacej techniky spojených s neustálym výskumom zaručuje Liebherr vynikajúcu kvalitu chladiaceho systému. Používanie kvalitných kompresorov, kondenzátorov, odparovačov a ďalších komponentov chladiacej techniky sa postará nielen o značný pokles v spotrebe energie, ale aj o pokles prevádzkových nákladov zariadení Liebherr.

Ekologické chladiace prostriedky
Chladiace prostriedky R600a a R 290 sú ekologické, pretože sa vyznačujú veľmi nízkym skleníkovým efektom a vôbec neodbúravajú ozón. Tieto chladiace prostriedky preto takmer úplne nahradili predtým používané prostriedky R134a a R404a. Všetky impulzné a skladovacie truhlice Liebherr sú vyhotovené s R600a alebo R 290 a vyznačujú sa vynikajúcou energetickou efektivitou, čo zlepšuje ich bilanciu CO2 a podporuje udržateľné obchodovanie.

Vymeniteľný doraz dverí
Zariadenia sú v závode vybavené s s pravým dorazom dverí. S možnosťou zmeny dorazu dverí sa dá zariadenie na svojom mieste vždy optimálne umiestniť a nastaviť podľa individuálnych potrieb.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Liebherr MRFvc 3511 125006 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 899,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Liebherr MRFvc 3511 125006

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy