AEG KKK994500T 942401560
(82.6%)
AEG KKK994500T 942401560
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 2 549,00 €

Parametre a popis produktu

Presné množstvo mlieka pre každú šálku kávy
Funkcia presného dávkovania speneného mlieka zaistí dokonalú chuť a konzistenciu pre každú šálku kávy – či už ide o krémové latte macchiato, alebo cappuccino s bohatou penou.

Dokonale pripravené mlieko. Bezchybná káva
V termokanvici sú ideálne podmienky na prípravu dokonalej mliečnej peny. Jej konzistenciu je možné regulovať pre všetky typy kávových špecialít – či už flat white, alebo latte macchiato.

Dokonale pripravené mlieko. Bezchybná káva
Mlieko si v termokanvicu vždy uchová ideálne podmienky pre tvorbu dokonalé peny. Jej konzistenciu možno upraviť pre všetky typy kávy - flat white či latte macchiato.

Až šesť šálok kávy jediným dotykom
Funkcia MultiCup je ideálny pre podávanie kávy niekoľkých hosťom naraz. Pomocou citlivého ovládacieho kolieska môžete zvoliť až šesť šálok kávy, ktoré budú pripravené zároveň. Vychutnáte si tak výnimočnú kávu bez čakania.

Dokonale spenené mlieko. Zakaždým
Vysokotlaková parná dýza zohreje a spení mlieko, aby ste si ho v ideálnej konzistencii mohli pridať do kávy. Navyše predstavuje okamžitý zdroj horúcej vody vhodný na prípravu čaju a ďalších horúcich nápojov.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG KKK994500T 942401560 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 2 549,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG KKK994500T 942401560

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy