JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) 15491
(78.2%)
JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) 15491
Bežná cena: 1 049,00 €

Parametre a popis produktu

Čistý dizajn s dotykovým ovládaním
Tento elegantný kompaktný jednošálkový prístroj teraz prichádza s mimoriadne jednoduchou obsluhou pomocou dotykovej obrazovky v kombinácii s umelou inteligenciou. Dotyková obrazovka umiestni všetky Vaše obľúbené nápoje tak, aby ste ich mali vždy pohodlne na dosah ruky. Špeciálny algoritmus identifikuje Vaše osobné preferencie a automaticky upraví základnú obrazovku.

Štíhla
Vďaka šírke 27,1 cm, výške 32,3 cm a hĺbke 44,5 cm - sa tento jednošálkový kávovar pohodlne zmestí naozaj všade.


Podmanivá
Všestranný dizajn je ozdobený chrómovými akcentami. Pôsobivou vychytávkou zaobleného dizajnu je okrúhla nádržka na vodu. Jej diamantový vzor v kombinácii s oblým tvarom je inšpirovaný ušľachtilými krištáľovými karafami.


Jednoduchá
Farebný 2,8" dotykový TFT displej a umelá inteligencia, ktorá prispôsobuje základnú obrazovku zvyklostiam používateľa - vďaka špeciálnemu algoritmu kávovar identifikuje jeho osobné preferencie a automaticky upraví základnú obrazovku. Zabezpečí tým to najjednoduchšie ovládanie.


Majstrovská
Kávovar ENA 8 sa môže pochváliť 12 starostlivo vybranými špecialitami, medzi ktorými nechýbajú ani najnovšie trendy ako Cortado a Caffè Barista. Dokonalá šálka kávy nie je dielom náhody, ale vecou premyslených inovácií ako je kompaktná VC vylúhovacia jednotka, ktorá sa vždy postará o to, aby káva do šálky vtekala za ideálnych podmienok. Pulzný extrakčný proces (P.E.P.®) zvýrazňuje arómu ristretta či espressa. Technológia jemnej peny zas vytvára vzdušnú mliečnu penu ľahkú ako pierko, ktorá krásne ozdobí cappuccino i iné špeciality.

Automatické rozpoznávanie typu filtru
Technológia RFID rozpoznáva aj to, či sa používa nový filter CLARIS Smart mini (kapacita 30 litrov), alebo CLARIS Smart (kapacita 50 litrov) a automaticky prispôsobí nastavenie.



Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) 15491 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 049,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) 15491

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy