JURA X6 Dark Inox 15416
(79.8%)
JURA X6 Dark Inox 15416

Parametre a popis produktu

Aktuálne technológie pre dokonalý pôžitok
Profesionálny Aroma Mlynček zaručuje až o 12,2 %* viac arómy a konštantne vysokú kvalitu mletia po celú dobu životnosti. Dokonalá geometria mlynčeka umožňuje dosiahnuť optimálnu mleciu krivku. Výsledok: vyšší podiel jemných častíc v pomletej káve prispieva k tomu, že sa rozvinie vskutku dokonalá aróma kávy.
Pulzný extrakčný proces (P.E.P.®) zaručuje optimálny čas lúhovania pre malé nápoje a postará sa o explóziu chuti v každej šálke ristretta či espressa. Kávovar je vybavený dvojitým výtokom s výškovým nastavením, čo umožňuje bez problémov pripravovať rôzne nápoje s mliekom. A technológia jemnej peny privádza k dokonalosti trendové špeciality s mliekom či mliečnou penou.

Všetky ovládacie prvky nájdete na kávovare X6 vpredu. Sú teda dobre viditeľné a každý na ne bez problémov dosiahne. Aj nádržka na vodu či zásobník zrnkovej kávy sa napĺňajú spredu. Nádržka na vodu i zásobník zrnkovej kávy sa pri tomto modeli štandardne dodávajú s uzamykaním, aby sa predišlo hrozbe manipulácie s nimi. Výlevka i zásobník odpadu po káve sú ergonomicky tvarované a dajú sa vytiahnuť jednou rukou. Ich čistenie je rýchle a bezproblémové.

Ovládacie prvky sú odrazom jednoduchosti a zrozumiteľnosti konceptu obsluhy. Farebný 2,8” displej vertikálneho formátu v kombinácii s veľkými a poľahky rozlíšiteľnými tlačidlami prípravy sú zárukou toho, že s obsluhou kávovar nebudú mať ťažkosti ani úplní začiatočníci. Tlačidlá prípravy a údržby možno navyše znefunkčniť, aby ste znemožnili nebezpečenstvo nechceného preprogramovania alebo náhodnej obsluhy počas čistenia stroja.

Hygiena certifikovaná TÜV
Aj údržba prístroja X6 je podobne nekomplikovaná ako jeho obsluha. Integrované programy preplachovania a čistenia sú za predpokladu použitia originálnych údržbových produktov JURA istotou hygieny a čistoty v súlade s certifikátom TÜV.

Rovnako individuálny ako vaše požiadavky
Kávovar X6 možno prepojiť s rôznym príslušenstvom, ktoré bolo vyvinuté extra pre profesionálne kávovary značky JURA. Toto príslušenstvo pomáha vytvoriť kompletné a na mieru šité riešenia pre prípravu kávy. Ide napríklad o súpravu na prívod čerstvej vody, ohrievač šálok alebo platobný systém.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o JURA X6 Dark Inox 15416 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 2 665,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka JURA X6 Dark Inox 15416

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy