Solo by AL-KO 4738 SP-A 127456
(83.2%)
Solo by AL-KO 4738 SP-A 127456
Bežná cena: 369,00 €

Parametre a popis produktu

Benzínová kosačka solo by AL-KO 4738 SP-A

- 1-rýchlostný pohon kolies pre ľahký prístup
- Odolný plášť z oceľového plechu pre dlhú životnosť
- Ergonomicky tvarované riadidlá pre neúnavné kosenie trávnika
- 65 l zberač s indikátorom úrovne
- XXL kolieska pre ľahký pokrok

Ľahká a obratná benzínová kosačka umožňuje vďaka 46 cm širokému kosnému zariadeniu  a pohonu kolies rýchle kosenie stredne veľkých plôch bez námahy. Aerodynamická forma tela a zberný kôš zaručujú  najlepšie výsledky kosenia a zberu trávy. K poriadnej výbave patrí okrem iného centrálne nastavenie výšky strihu a XXL kolesá s guličkovými ložiskami pre optimálny komfort pri obsluhe.

Technické detaily

S šírkou kosenia 46 cm je Solo AL-KO 4738 SP-A s benzínovým motorom ideálnym partnerom pre stredne veľké záhrady až do veľkosti cca 1400 m². Ústredné nastavenie výšky kosenia môžete nastaviť od 30 mm do 80 mm, 7-násobne. Motor AL-KO Pro s výkonom 2,1 kW s technológiou OHV dosahuje vynikajúcu účinnosť pomocou nadzemných ventilov. To dáva benzínovej kosačke väčší výkon s nižšou spotrebou paliva a vďaka systému QuickStart sa dá rýchlo a ľahko spustiť. Jednoduchý pohon kolesa umožňuje ľahký pokrok. Kosenie, zachytávanie a mulčovanie je možné pomocou tejto kosačky na benzín cez funkciu 3INONE. Veľké kolieska XXL a ergonomicky tvarovaná rukoväť zvyšujú komfort pri obsluhe.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 4738 SP-A 127456 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 369,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 4738 SP-A 127456

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy