Solo by AL-KO 4758 VSI 127461
(81.4%)
Solo by AL-KO 4758 VSI 127461
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 699,00 €

Parametre a popis produktu

Pohon kolies s plynulou reguláciou rýchlosti jazdy
Pevné oceľové telo kosačky s práškovou povrchovou úpravou
Veľké XXL oceľové kolesá pre ľahký pohyb v teréne
Pohodlné elektrické štartovanie pomocou kľúča
Pohodlné centrálne nastavenie výšky kosenia

Benzínové kosačky radu solo by AL-KO, dostupné iba u našich odborných predajcov, ponúka najvyšší možný komfort, kvalitu spracovania, pokročilý systém elektrického štartovania Instart Technology (Li-Ion Akku) a životnosť vo svojej triede.


Benzínová kosačka solo by AL-KO 4758 VSI
Prémiové benzínové kosačky ponúka mnoho predností profesionálnej rady solo by AL-KO: najvyššia kvalita zodpovedá náročným štandardom vývoja v Nemecku aj výrobe v Rakúsku. Vďaka tomu spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky užívateľov.


Technické detaily: Benzínová kosačka solo by AL-KO 4758 VSI
S šírkou záberu 46 cm je benzínová kosačka solo by AL-KO 4758 VSI ideálny partner pre stredne veľké záhrady až do veľkosti ca 1.400 m². Pomocou centrálneho nastavenia výšky kosenia jednoducho jednou pákou nastavíte výšku v rozsahu 30 - 80 mm. Benzínový motor značky Briggs & Stratton s výkonom 2,6 kW spolu s veľkými XXL kolesami a variátorom umožňujúcim plynulú reguláciu rýchlosti jazdy sa postarajú o bezproblémové a pohodlné pokosenie Vašej záhrady. Vďaka funkcii 4v1 ponúka táto kosačka okrem pokosenie a zberu do koša tiež mulčovanie a bočné vyhadzovanie. Komfort obsluhy ďalej zvyšujú ergonomicky tvarované madlo, kokpit s dobre prístupným ovládaním a veľké XXL oceľové kolesá osadená guličkovými ložiskami. Vďaka vysokému vyhadzovaciemu otvoru kosačky je veľký 70 l kôš optimálne naplnený.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 4758 VSI 127461 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 699,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 4758 VSI 127461

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy