AL-KO 22.4 Li Comfort 114032
(79.8%)
AL-KO 22.4 Li Comfort 114032
Bežná cena: 199,00 €

Parametre a popis produktu

Naša nová akumulátorová mulčovacia kosačka 22,4 Li Comfort je mimoriadne flexibilná, ľahká a na batérie. Mimoriadne manévrovateľná vďaka otočnej rukoväti. Ideálne aj na ťažko dostupné miesta, napríklad pod lavičkami a kríkmi alebo pod trampolínou.

Kosiť veľmi pohodlne a zároveň ekologicky hnojiť 

S funkciou mulčovania pokosená tráva jednoducho padá do trávnika a slúži ako ekologické hnojivo a chráni trávnik pred vysychaním v horúcich mesiacoch. Odpadá tak trápenie s likvidáciou pokosenej trávy. Vďaka bezkartáčovému motoru sa dosahuje vyšší výkon a dlhšie časy kosenia. Výšku kosenia je možné nastaviť 3-krát medzi 30, 40 a 50 mm a pri priamej jazde môžete ovládaciu páku jednoducho pevne zaaretovať. Po dokončení kosenia (šírka kosenia 22 cm), ktoré je rovnako jednoduché ako vysávanie, môžete kosačku zavesiť, aby ste ušetrili miesto vďaka otvoru integrovanému v rukoväti.

Táto ľahká kolesová kosačka je poháňaná AL-KO 18 V LI-Ion batériou BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE. K dispozícii sú batérie 2,5/4/5 a 6 Ah. Získajte prístup k množstvu záhradného náradia z rodiny 18 V kompatibilných batérií Bosch Home & Garden. Batérie a nabíjačky sú navyše kompatibilné so všetkými zariadeniami od rôznych výrobcov, ktoré pracujú s batériovým systémom 18 V Bosch Home & Garden.

Dodávaná vrátane batérie (18 V/2,5 Ah) a nabíjačky.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO 22.4 Li Comfort 114032 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 199,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO 22.4 Li Comfort 114032

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy