AL-KO 46.2 Li SP 119978
(83.4%)
AL-KO 46.2 Li SP 119978

Parametre a popis produktu

AKU kosačka 46.2 Li SP COMFORT 36V

- Priehradka až pre dva akumulátory s "vyváženým vybíjaním" pre max. dlhú dobu behu
- Výkonná lítium-iónová batéria "ENERGY FLEX"
- Úsporný 1-rýchlostný pohon kolies
- Pohodlné 7-polohové centrálne nastavenie výšky kosenia
- Veľký zberný kôš s integrovaným ukazovateľom stavu naplnenia
- Pevné teleso z oceľového plechu pre dlhú životnosť
- Optimálne vlastnosti kosenia a záberu vďaka aerodynamickému tvaru telesa

Synchronizované vybíjanie v akumulátorovej kosačke AL-KO 36 V ENERGY FLEX 46.2 Li SP Comfort

Kompaktný model od AL-KO presvedčí robustným telesom z oceľového plechu. Technológia AL-KO 46.2 Li SP Comfort je vyvinutá v Nemecku a vyrábaná v Rakúsku. Vďaka inovatívnym komponentom, ako je lítium-iónová batéria s indikátorom stavu nabitia, je AL-KO 46.2 Li SP Comfort dlhodobým partnerom pre vašu záhradu.

Vyvážený systém vybíjania

Synchronizované vybíjanie pri použití dvoch akumulátorov. Priehradka až pre dva akumulátory s "Balanced Discharging System" pre maximálnu dobu chodu, šetrné vybíjanie batérií a dlhú životnosť. Bezpečný štart vďaka vyváženému systému vybíjania. Bezpečné štartovanie vďaka nástrčnému kľúču. 36V lítium-iónová batéria zaisťuje efektívnu prácu na trávnikoch s rozlohou 400 - 800 m². Vďaka Li-Ion článkom je táto batéria mimoriadne odolná a nedochádza k samovybíjaniu. Vďaka integrovanému LED displeju ľahko uvidíte, kedy je potrebné dobiť.
Batéria sa nabije za 90 min. Pohodlné 7-polohové centrálne nastavenie výšky kosenia, kde je možné výšku kosenia nastaviť medzi 30 a 80 mm.
Veľký zberný kôš s ukazovateľom stavu naplnenia pojme 70 l a efektívne sa plní vďaka aerodynamickému tvaru puzdra. Ergonomické vodiace madlá a kolieska s guličkovými ložiskami vám umožnia kosiť trávnik s malou únavou.
Šírka kosenia 46 cm a energeticky úsporný pohon kolies zaisťujú efektívne kosenie trávnika. Vr. mulčovací klin. 1x batéria 36 V (4,0 Ah) a nabíjačka súčasťou balenia.
Batéria je vhodná pre všetky náradie radu AL-KO ENERGY FLEX.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO 46.2 Li SP 119978 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 557,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO 46.2 Li SP 119978

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy