AL-KO Comfort 46.4 SPED-A 123059
(84.6%)
AL-KO Comfort 46.4 SPED-A 123059
Bežná cena: 549,00 €

Parametre a popis produktu

Naša benzínová kosačka Comfort 46.4 SPED-A vás efektívne a mimoriadne pohodlne podporí pri kosení vášho pozemku. Najmä pri dvojitom štarte. Buď klasickým spôsobom ťahaním za kábel alebo pohodlne elektricky kľúčom. Vyvinuté v Nemecku a vyrobené v Rakúsku. Špičkové funkcie, inovatívna a spoľahlivá technika, ako aj kvalitné komponenty zaručujú efektívneho pomocníka vo vašej záhrade.

Špičková výbava v šik dizajne

Pohodlné používanie. So šírkou kosenia 46 cm zaisťuje benzínová kosačka Comfort 46.4 SPED-A rýchly postup aj v stredne veľkých záhradách (do 1400 m²). Nastavenie výšky kosenia sa pohodlne nastavuje centrálne v 7 polohách. Výšku kosenia je možné nastaviť v rozmedzí 30-80 mm. Motor AL-KO Pro 170 s výkonom 2,6 kW s inovatívnou technológiou elektrického štartovania robí štartovanie hračkou. Vďaka 1-rýchlostnému pohonu kolies a XXL kolesám s hladkým chodom je pohyb po záhrade bez námahy.

Použite funkciu 4INONE, ktorá ponúka kosenie, zber, mulčovanie a kosenie s bočným vyhadzovaním. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zvyšuje komfort pri práci. Pokosená tráva sa dostane do zadnej časti 60 l koša na zber trávy s indikátorom naplnenia cez mimoriadne vysoký kryt z oceľového plechu s technológiou MaxAirflow, čo znamená, že je naplnený až po vrch, a preto ho treba menej často vyprázdňovať.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Comfort 46.4 SPED-A 123059 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 549,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Comfort 46.4 SPED-A 123059

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy