Solo by AL-KO 548 K Profi 127448
(82%)
Solo by AL-KO 548 K Profi 127448
Bežná cena: 1 590,00 €

Parametre a popis produktu

Benzínová kosačka solo by AL-KO 548 K Profi


- Robustný hliníkový odliatok s ochranou proti nárazom a oceľovou vložkou
- Odolná prevodovka s 2-stupňovým pohonom kardanového kolesa
- Hliníkové kolesá hladké XXL
- Spojka nožov pre vyprázdňovanie bez zastavenia motora
- Použitie mnohých robustných hliníkových komponentov

Benzínová kosačka solo by AL-KO 548 K

Profesionálna benzínová kosačka od firmy AL-KO je špičkovým modelom benzínových kosačiek na trávu najvyššej kvality. Robustné oceľové kolesá a hliníkové teleso odolné voči krútiacemu momentu robia z AL-KO 548 K ideálneho dlhodobého partnera pre vaše kosenie.

Technické údaje k solo by AL-KO 548 K

Šírka rezu 48 cm zabezpečuje efektívny a rýchly pokrok na veľkých trávnatých plochách až do približne 1400 m². Štvortaktný benzínový motor značky Honda s výkonom 2,7 kW poskytuje nielen energiu nožu, ale aj 2-stupňovému pohonu kolies, ktoré vám bez námahy pomôže tlačiť kosačku na benzín. Gumové pneumatiky XXL s hliníkovými kolesami ľahko prekonávajú nárazy v každom teréne a na akomkoľvek povrchu. Kosenie, zbieranie, mulčovanie a bočné vysunutie je samozrejme možné s týmto zariadením s funkciou 4inONE. Solo by AL-KO 548 K ľahko prevádzkujete cez priehľadné  komfortné držadlo s ľahko prístupnými ovládacími prvkami s gumovým krytom. Extra veľká kosačka so svojou vynikajúcou aerodynamikou zaisťuje rovnomerné plnenie 75 l vrecka. Samostatná spojka nožov a robustná montáž nápravy (26 mm až 82 mm v 7 krokoch) zaokrúhľujú vlastnosti profesionálnej kosačky.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 548 K Profi 127448 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 590,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 548 K Profi 127448

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy