AL-KO Easy 3.22 E 113849
(80.4%)
AL-KO Easy 3.22 E 113849
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 109,00 €

Parametre a popis produktu

Elektrická kosačka AL-KO 3.22 E Easy

Náš nový dizajn nájdete aj v základnom segmente našich elektrických kosačiek.
Vďaka bezemisnej a tichej prevádzke je elektrická kosačka vašim dokonalým pomocníkom pre starostlivosť o trávnik v akejkoľvek obytnej oblasti. So svojim 1200W výkonným elektromotorom sa pohybuje bez výfukových plynov, motorového oleja, tepla a hluku. Káblová prevádzka vám umožní pracovať ticho bez toho, aby ste sa museli starať o dobu nabíjania alebo doplňovania paliva – a bez dodatočnej hmotnosti akumulátora alebo benzínovej nádrže.
Výsledok: plynulé, zelené kosenie s nízkou hmotnosťou a veľkým jazdným komfortom. Kompaktný model 3.22 E Easy so šírkou kosenia 32 cm zaujme predovšetkým svojim kompaktným dizajnom bez vyčnievajúcich kolies - ideálny pre presné kosenie blízko okrajov v rohoch a malých kľukatých záhradách. Vďaka robustnej rukoväti, centrálnemu nastaveniu výšky kosenia a nízkej hmotnosti 12 kg sme do tejto kosačky na trávu zabudovali mnoho komfortných prvkov – ideálne aj pre majiteľky záhrad alebo seniorov, ktorí oceňujú jednoduchú manipuláciu.
So svojou šírkou záberu 32 cm a plastovým zberným košom s objemom 35 l je kosačka vhodná pre trávniky do 250 m². Vďaka aerodynamickému tvaru telesa a veľkému vyhadzovaciemu otvoru sa pokosená tráva optimálne zachytáva a kompaktný zberný kôš sa efektívne plní. Prácu vám navyše uľahčí zberný kôš s ukazovateľom naplnenia a rukoväťou pre ľahké vyprázdňovanie. Skladacie madlá zaisťujú úsporu miesta.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO Easy 3.22 E 113849 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 109,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO Easy 3.22 E 113849

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy